Vierailija

Meilla on miehen kanssa pieni kiista - asumme kahden eu-maan rajan lahella (30 km rajalle) ja kaymme usein pyorailemassa. Joskus pyorailemme rajan yli johonkin pikkukaupunkiin pariksi tunniksi vaikka kahville tai pienelle huikopalalle.

Minun mielestani tammoiselle reissulle pitaisi ottaa passi mukaan, kun teknisesti ottaen olemme ulkomailla, olikin vain pariksi tunniksi. Miehen mielesta on ok menna pelkalla ajokortilla tai kokonaan ilman papereita, koska olemme vain pyorailemassa, rajan takana kuulevat jo hanen aksentistaan mista olemme tulossa ja meilla ei ole mukana muuta kuin pyoravaatteet, kyparat ja tietenkin ne pyorat. Olen itsekin viime aikoina jattanyt paperit siis kotiin, mutta pelottaa etta jostain syysta niita kysyttaisiin emmeka paasisi sitten kotiin niin helpolla.

Osaisiko arvon av ratkaista kiistamme?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Matkustusasiakirja pitää olla mukana, passi tai henkilöllisyystodistus. Ajokortti ei ole sellainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Millä rajalla?

Kyse on hollanti-belgia -rajasta. Rajaseudulla (jonka lahella asumme) on ihana luontoalue joka jatkuu molempiin maihin eika maan vaihtumista huomaa kuin pyorateista ja opastekylteista, rajapaaluja ei ole laheskaan kaikilla ylityspaikoilla.

Vierailija

Henkilöllisyys pitää pystyä todistamaan virallisella henkilöllisyystodistuksella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla