Kuinka vanhana lapsi voi mennä vastakkaista sukupuolta olevan vanhemman kanssa uimahalliin naisten/miesten puolelle?

Vierailija

Niin, siinäpä se! :)

Kommentit (10)

Vierailija

Joskus tällä palstalla päädyttiin siihen, että alle kouluikäiset voi mennä. Minusta se voisi olla ihan käyttökelpoinen "ikäraja".

Vierailija

Alle kouluikäisenä. Ei missään nimessä enää koululaisena - on noloa, jos sattuu vastakkaista sukupuolta oleva luokkakaveri olemaan samaan aikaan paikalla.

Vierailija

"Mäkelänrinteen uimahallin kassoille ovat ilmestyneet kyltit, joissa kehotetaan yli 7-vuotiaita lapsia menemään oman sukupuolensa mukaiseen pukuhuoneeseen.

Mäkelänrinteen uimahallista kerrotaan, ettei kyseessä ole mikään uusi asia, vaan käytäntö on ollut olemassa jo viitisen vuotta." http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yli-7-vuotiaat-omalle-puolelle-uimahalleissa-mita-sanovat-vanhemmat/4815002

Vierailija

Mä olen käsittänyt, että kouluikä on käytössäkin uimahalleissa? Ainakin omasta tytöstä huomasin, että juuri sen ikäisenä alkoi nolottaa, kun jotkut äidit tätä asiaa eivät olleet ymmärtäneet ja toivat poikansa naisten puolelle. Uimahallissa tms. kun saattaa olla saman luokan, koulun tai harrastuksen tyttöjä ja poikia. 

Vierailija

Samaa mieltä: koululaiset kiitos oman sukupuolen mukaiselle osastolle. Kuka 8-vuotias tyttö esimerkiksi toivoo naapuriluokan Nicon sinne samaan pukkariin? Alkavat kouluikäisenä olla jo häveliäitä, vaikka eskarissa ei vielä haittaisikaan. Meidän uimahallissa ainakin nämä erityistä tukea tarvitsevat lapset vanhempineen pääsevät ryhmäpukutilan kautta altaille.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Alle rippikouluikäiset.

Tätä sääntöä meilläkin on käytetty Ilpojonnen kanssa. Ilpojonne on 14v ja välillä vielä saattaa mennä kengät vääriin jalkoihin ja vaatteet unohtua pukuhuoneen penkille ja hän on jo menossa saunaan. Muutaman viime vuoden ajan Ilpojonne on jostain syystä viihtynyt paremmin saunassa ja pesuhuoneessa, mitä uimassa. Saapa nähdä miten Ilpojonne pärjää alle vuoden päästä yksin miesten puolella :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat