JOKU UKKO TONKI KAUPAN TAKANA KERÄYSAATIOITA :D

Vierailija

Hänellä oli vielä sellainen otin, että varmasti ylettää. Näin kun edellinen vei tavaraa sinne ja seuraavaksi tuli toinen joka lastasi sitä autonsa kyytiin :'D

Kommentit (14)

Vierailija

Ja tämä naurattaa syystä, että...olet kykenemätön asettumaan toisen asemaan?! Tunnepuoltasi köyhä vai ihan vaan yleisesti välinpitämätön?!

Vierailija

Kautta aikojehan tuollaisia ukkoja ja akkoja on ollut. Missä pahvilaatikossa sinä olet elänyt, jos tämä on uutisoinnin arvoinen juttu?

Vierailija

Kaupan yläkerrassa kun työskentelin niin ihan jokapäiväistä tuo siellä lastauslaiturilla oli. Ikävä kyllä lainsäädäntö kielsi ainakin silloin luovuttamasta viimeisen käyttöpäivän tuotteita esim. Walkersille/Hurstille tms. Ja kyllä siellä kävi muitakin kuin köyhiä, ulkonäöstä päätellen. Ideologian takia kenties.

Vierailija

Oi noita aikoja...opiskeluaikoina tuli paljon tuota tehtyä. Mutta nykynuoret eivät taida tuota perinnettä enää jatkaa vaan valittavat keskustelupalstoilla kun yhteiskunta ei maksa tukia riittävästi.

Vierailija

Halveksitko vai oletko vain kateellinen? Tekevät nimittäin hyvää tiliä, kun myyvät. Ihmiset kun katsos heittävät uudenveroista tavaraa roskikseen.

Mun yksi tuttavapariskunta dyykkasi aikoinaan, mies ammattitaitoisena korjasi esim. imurit ym. Oli iso arsenaali varaosia kotona. Kaikki myytiin. Ainoa ongelma olivat poliisille soittelevat sydämelliset lähimmäiset. Poliisi olikin kehottanut jättämään auton niin, ettei rekkari näy.

Ja ihan luvallista touhua kuulemma on. Jos joku on roskiin jotain laittanut, sen voi sieltä kuka tahansa ottaa. Eri asia on tietenkin vahingossa pyttyyn joutunut 5 miljoonaa sisältävä av-mamman vuittoni.

Minäkin teen samaa. Matot ja patjat pesen hyvin, ja näistä saa kivasti palkkiota. Kokonaisia astiastoja jopa on tullut eteen. Leluja, pelejä, vaatteita, koko kirjo.

Kierrätän, otan osani välistä ja teen hyvää.

Vierailija

Niin ap ajattele että suomessa jotkut joutuu hakemaan ruokansa roskiksesta.. ei siinä mitään, on sitä itsekin tullut sieltä haettua leipää ja esim. munkkeja! ai että kerran sai anoppi hyvät munkkikahvit ja kysyi "mistä sä ostit nää munkit?" ;)

monet spurgut tekee tuota kans että hakevat kauppojen roskiksista evästä ja myös sieltä ruokajonosta (joka tosin on nyt omalla paikkakunnallani mennyt piloille kun on uusia asukkaita tullut paljon :/ )

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat