Milloin uimahalleihin saada yhteistiloja tai -päiviä?

Liisa-äiti

Huokaus, ennen Katinkullassa perheitä ei revitty kahtia riisuutumisen, suihkun ja saunomisen takia, mutta nämä nykyajan uimahallit on suunniteltu sharia-lain mukaisiksi.

Siis onko missään pk-seudun uimahallissa tai kylpylässä mahdollisuutta yhteissaunomiseen ja suihkuun? On paljon mukavampaa (ja helpompaa) mennä koko perhe porukalla kuin että kumpikin on yksi lapsen/lapsien kanssa.

En tarkoita pelkkiä naku-uinteja vaan että olisi mahdollista mennä pukuhuoneista altaille asti yhdessä. Milloin joku suunnittelee tällaisen?

Mikä juttu toi oikein on, että uimarien pitäisi olla niin kahtia jaettu joukko?

Kommentit (4)

Vierailija

Ai mikä juttu? No se juttu, että naiset ei tykkää riisua vieraiden miesten edessä. Voittehan alkaa vaatia yhteistä pukuhuonetta perheille.

Vierailija

Jäisi ainakin meikäläisellä halli sen jälkeen väliin jos pukutilat olisivat yhdistettyjä miesten kanssa ilman erillisiä suljettavia pukeutumistiloja ja suihkutiloja. Nytkin jaetut naistentilat ärsyttävät, mutta käyn siitä huolimatta uimassa.

Ihme että hallissa nakuna oleminen puolituttujen ja tuntemattomien edessä pitäisi olla kaikille ok ja niin fantsua, kun nakuilusta julkisella paikalla räpsähtäisi sakot ja tuomio siveettömyydestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat