Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

AV-,mamman joulu 2015 (jatkotarina)

Vierailija

Vanha ketju on niin pitkä, että kopioin tähän viimeisimmät ketjun lopusta.

Kuinka aika kuluukaan, mietti AV-mamma katsellessaan vanhoja valokuvia. Viime joulu oli ruuan suhteen onnistunut, sikaa oli tarjolla monessa muodossa ja sitä riitti aina hiihtolomaan asti.  Mamma hymähti itsekseen muistellessaan, kuinka kaikki oli sujunut kerrankin hyvin, anoppi antoi lapsille suklaata vasta ruuan jälkeen ja oli muutenkin ihmisiksi, velakäly ei tullut ollenkaan, kun oli mennyt Thaimaahan sen Pablon kanssa kun anoppi ei sittenkään rohjennut lähteä.  

Kiiltävästä paketista oli mamma itse saanut ihanaakin ihanamman Vuittonin laukun, mies oli hemmotellut kuten kuuluu, eipä turhaan läppäriä omlut jätetty auki erään AV-keskustelun kohdalle....

Mutta nyt olisi aika alkaa suunnitella vuoden 2015 joulua. Kerrankin ajoissa!

Kommentit (10)

Vierailija

Mamma havahtui kesken av:n selailun autotallista kuuluvaan kimeään ulinaan. Hän kirjoitti viestinsä loppuun ja vastasi muutamaan peukutusketjuun ennen kiirehtimistään pikapikaa kohti autotallia. Hän nappasi hedelmäaaetelmastaan omenan mukaansa, niillähän siat on ennenkin hiljennetty. Mamma kiiruhti kohti autotallin ovea (niistä sitä joka on kodinhoitohuoneeseen kuten kuuluukin) ja napsautti valot päälle. Mitä?? Lattiallahan konttaa naapurin Marko? Marko!! Batman naamarin läpi oli kyllä vaikea nähdä pimeällä, mutta huomaakohan kukaan jos joulupöydässä tarjotaankin luomu-Markon potkaa...

Vierailija

Mamma riisui batman-asunsa jottei Marko pelästyisi. Lähemmin tarkasteltuna Markon potka olikin aika hyvän muotoinen, lihaksikas takamus.

Mamma lähestyi Markoa varovasti ja laski kätensä Markon pakaralle. Markon pakara värähti kosketuksesta, huomasi Mamma.  Mitä jos naapurin nuorimies saisikin joululahjan etukäteen....

Mamma laskeutui lattialle Markon viereen ja kosketti häntä uudelleen.......

Vierailija

Naapurin abi-poika Marko sai todellisen joululahjan MILF-mammalta ja hipsi kotiinsa onnellisena.  Mamma lähti suihkuun virkistyneenä nuoren miehen antamasta energiasta.  Hän ei edes kokenut syyllisyyttä, oli vielä kana Isimiehen kanssa kynittävänä, Isimies kun oli tullut viimevuoden pikkujouluista huulipunaa paidan kauluksella ja ilman Black horse- boxereitaan.

Mamma istuskeli raukeana sohvannurkassa maistellen kylmää Chardonnay' ta. Viini virkisti ja sai ajatukset liikkeelle. Joulublogi! Mamma perustaisi ikioman joulublogin ja siyyen hänestäkin tulisi blogikuuluisuus ja saisi kaikkea ihanaa tavaraa ihab ilmaiseksi.

Mamma istahti läppätin ääreen ja avasi bloginsa ja kirjoitti ensimmäisen postauksensa. Kuvituksena oli kuva viimejouluisesta Vuittonista kuusen oksalla.

Vierailija

Av-mamma oli bloggaillut uutterasti joka päivä, mutta kommentteja ei ollut tullut ollenkaan, eikä seuraajiakaan sen puoleen.

Av-mamma teki aloituksen - minnekkä muuallekkaam kuin av-palstalle "mitä mieltä olette tästä blogista" ja jäi odottelemaan jännittyneenä kommentteja.

On tunnettu tosiasia, että jops iltsarin toimittajat lukevat av-palstaa, ehkäpä nousu tunnettuuteen olisikin vain ajan kysymys, jos joku lehtineekeri löytää av:n kautta hänen blogiinsa. Hyh, tuots n-sanaahan ei enää saa käyttääkään, muisti mamma. Ennen sentään lakupatukoissa oli käkkäräpään kuva, syötiin neekerinpusuja ja jopa Satuaapisessa neekeri pesi kasvojaan, vaalennut ei ollenkaan, vai miten se meni...

Mamma päivitti viestiketjun ja olihan sinne tullut muutama vastaus! Mitä hänen blogistaan oltiinkaan mieltä!?

Vierailija

Loistava blogi-idea oli tuottanut jo tulosta. Legokin oli lähestynyt mammaa ja pyytänyt pientä puffipostausta, vastalahjaksi Nico-Petteri sai ihanan ison legopaketin jotain poikien uusimpia batmaneja. Tyttömäinen legopakettikin annettiin, mutta mamma laittoi sen Huutikseen saman yien, kun Autora-Elizabeth oli jo enemmän discoiässö kuin palikkavaiheessa. Anopin lahjakin tuli blighin kautta, Yves Rocherin tuotteita iso pussillinen. Mammaa hiukan kismitti, kun häntä ei ollut pyydetty mukaan mihinkään Balmuir-kamppikseen, kylläpä olisi kälyn naama ollut aattona näkemisen arvoinen, kun olkkari olisi ollut kashmirhuopaa ja laatukynttilää täynnä.

Mamma mietti päänsä puhki aaton menyytä. Av-palstalla oli aika jännä ketju: paljonko pyydät rahaa joulun ruokavierailta. Hyvä idea, tuumu mamma ja lähetti saman tien sukulaisilleen tekstarin: perinteinen aatto illallisineen ja pukkeineen tänäkin vuonna. Kohonneiden elinkustannusten takia illallismaksu 20 eutoa per aikuinen, 15 eur lapsi. Kyllä lapsilta voi hyvin tuon verran rokottaa, kun ne sotkevat ja rikkovat aina.

Illalla alkoi kännykkä piipata vastausviestejä...

Vierailija

Melkein kaikki ilmoittivat viesteissään, että eivät sittenkään pääse. Mikä vahinko, sillä av-mamma oli jo ehtinyt tilata lähikaupasta makaronilaatikkoa ja ison kinkun ja ajattelipa hän leipoa pipareitakin ihan itse, valmistaikinasta.

Nyt kysymään äkkiä muilta av-mammoilta neuvoa, mitä lisäksi makaronilaatikon kanssa. Pyttipannua on pakkasessa jo varattu. Se on sitä samaa pyttipannua, mikä jäi yli toissakesän häistä, kun vieraista yli puolet peruikin. Av-mammahan tosiaan vihittiin vasta toissa kesänä, kun lapset olivat riittävän isoja olemaan häissä kunnolla. Siihen asti hän eli onnellisena avoliitossa kolmannen lapsensa isän kanssa. 

Vierailija

No hitsinpimpulat, mitäs nyt tehdään, kun vieraita ei tulekaan ja makaronilaatikkoa pakastin täynnä? Tulisiko pizzerian Pablo ja pari kaveria vieraiksi? Saisi hyvän suvakkipostauksen blogiinkin, kun kuusen alla olisi tonttulakeissaan pari ruskeanaamaista etelänhetelmää. Ai niin, makaryyniloodassa on sikanautaa, mutta jos panee ketsuppia tarpeeksi, ei vieraat huomaa mitään.

Vierailija

Nyt tarvitaan pieni erätauko, AV- mammamme mietti kevyesti tuskastuneena.
Breikki, ihan oikea ajattelutauko.
Onneksi tulin katsoneeksi telkusta illalla tiedetorstaita: siitä reseptit uuteen orientaatioon ja luovaan ongelmanratkaisuun.

Aloitetaan vaatteista, mamma mietti.
Otan ensi alkuun parhaat kotivaatteeni päälle - tahtoo sanoa sen reikäisen miljoona kertaa pestyn puuvillapaidan.
Virttyneet lötköcollegehousut - ah niin ihana vapauden tunne, pehmeä kangas reittä vasten...

Uuh, miten noloa, jos se viettelysabini nyt näkisi tämän milffin kotioloissa, harsonohuet reikäiset rätit päällään sohvalla, röhnöttämässä av:n edessä tukka rasvaisena, heräsi mamma ajattelemaan huvittuen.

Vierailija

Samassa soi ovikello. Mamman mielessä kävi voisiko se olla abi-Marko, Pablo vai kuka kumma? Perhekin on poissa huomisiltaan isimiehen serkkuja tapaamassa...

Mamma kurkisti varovasti ovisilmästä...punanuttuinen ja valkopartainen hahmo seisoi kuistilla ison säkin kanssa. Eihän se joulu vielä ole?

Vierailija

Mamma avasi oven pukille, joka kaappasi mamman syleilyynsä heti kun ulko-ovi pamahti kiinni. Pukki tuntui sen verran hoikalta pojalta, ettei se voinut olla kukaan muu kuin naaputin abi-poika Marko.

"Menepäs pukki nyt pian pihalle siitä" tiuskaisi mamma. Koko seikkailu nuoren pojan kanssa tuntui niin häpeälliselle. Marko katselu anovasti spanielinsilmillään ja likisti mammaa yhä tiukemmin. "Mitä kummaa on Markon taskussa", mietti mam a kun joku kova painoi hänen reittään vasten.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat