Vierailija

Löytyykö täältä Cougar Woman -blogin lukijoita? Menevätkö puuman jutut teille läpi?

Itse en ole uskonut blogin tapahtumiin enää toviin. Kirjoittaja yrittää kovasti tehdä blogistaan elämänmakuisen pienillä takapakeilla (esim. juuri ennen treffejä alkaneet kuukautiset, jotka eivät toki tosipaikan tullen haittaa tippaakaan), mutta käsikirjoittaminen paistaa läpi.

Kuinka kauan on erosta Valokuvaajan kanssa? Viikko, korkeintaan pari? Jo nyt bloggaajalla on uusi "jackpot", ja niin vain aviomieskin myöntyi ajatukseen vaimon sivusuhteesta. Tavalla tai toisella karma tuntuu aina lopulta hymyilevän puumalle hänen mielikuvitusmaailmassaan.

Sivut

Kommentit (230)

Vierailija

Mä joskus yritin lukea, mutta se on liian selvästi jonkun kirjoitusprojekti, suurin osa keksittyä, embellished niin sanotusti ainakin.

Varmaan yrittää kustannussopimusta, luulisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hih. Tekstihän on kuin suoraan jostain ö-luokan Julia- tai Harlekiinipokkarista... eihän kukaan kerro oikeasta elämästään noin. Vähän kuin pitäisi "videoblogia" ja tulos olisi ylinäyteltyä salkkaria tai kauniita ja rohkeita. Ei men läpi.

Tulee vaikutelma, että tykkää kirjoittamisesta, mutta valitettavasti ei taida olla kirjoittajana kovin lahjakas ja ei pätkääkään omaperäinen, vaan tukeutuu mahdollisimman kliseisiin ilmauksiin ja tyyliin. Yksityiskohdat kuten tuo "valkoinen hotellipyyhe" ja sille kurtistelu ovat ihan ja just sellaisia päälle liimattuja "aitoja" "yksityiskohtia", jotka kertovat satuilusta.

Ei jatkoon!

Vierailija

3 lisää vielä, että hyvällä kirjoittajalla en tarkoittanut noita yksityiskohtaisia seksin kuvailuita, vaan muita postauksia. Nuo seksipostaukset ovat liian paljon myötähäpeää aiheuttavia, juurikin kuin lukisi jotain harlekiinipokkareita.

Vierailija

Miksiköhän hänestä on niin vähän keskusteluita? Eikö ole kuitenkin Lilyssä suht suosittu plus aiheenkin luulisi saavan aikaan keskustelua.

Vierailija

"Miksiköhän hänestä on niin vähän keskusteluita? Eikö ole kuitenkin Lilyssä suht suosittu plus aiheenkin luulisi saavan aikaan keskustelua."

Tätä olen ihmetellyt pitkään, siksi aloitin ketjunkin.

"Tulee vaikutelma, että tykkää kirjoittamisesta, mutta valitettavasti ei taida olla kirjoittajana kovin lahjakas ja ei pätkääkään omaperäinen, vaan tukeutuu mahdollisimman kliseisiin ilmauksiin ja tyyliin. Yksityiskohdat kuten tuo "valkoinen hotellipyyhe" ja sille kurtistelu ovat ihan ja just sellaisia päälle liimattuja "aitoja" "yksityiskohtia", jotka kertovat satuilusta."

Juuri näin. Valkoinen hotellipyyhe on melkein samaa sarjaa kuin se, että Valokuvaaja (vai oliko se joku muu) söpösti "unohtaa" koko tapaamisen pääpointin eli seksin harrastamisen ja unohtaa ostaa kumeja, kun on ah-niin-rakastunut puumaan. Valokuvaajan aivovamma taas kielii siitä, että bloggaaja todella pyrkii luomaan henkilöilleen persoonallisuuden. Kun tarinan pitäisi kulminoitua, tippuu hahmo pois ja tilalle tulee uusi.

Puuma kuittasi joskus jonkin epäilyn sillä, että eiväthän hänen juttunsa noudata ollenkaan perinteistä draamankaarta. Hän pyrkii olemaan olematta läpinäkyvä, mutta sortuu silti kliseisiin, kuten todettu.

Vierailija

Ällöttävä blogi ja toivottavasti onkin fiktiota. Oon muistaakseni kerran lukenut, kun eikös toi ollut se minkä kirjoittajan Puutalobaby tunnisti, ja siitä tuli pieni kohu kun naureskelivat yhdessä insideilleen? No joka tapauksessa, ellei deittikumppani ei ole 100% kärryillä hommassa, niin musta vähän halpamaista tehdä omasta elämästä joku saippuasarja ja syöttää skandaalinnälkäiselle yleisölle kaikki mahdolliset yksityiskohdat tapailemistaan miehistä, näiden vartaloista, käytöksestä, seksistä ja jopa miehen kirjoittamista viesteistä, joita niitäkin blogissa yksityiskohtaisesti ruodittiin...

Olispa kiva, jos olis vilpittömin mielin treffaillut tyyppiä ja sitten paljastuu, että onkin ollut joku vitun Nörtti tai Insinööri tai Raksaduunari tönkösti kirjoitetussa harlekiiniblogissa.

Vierailija

Joskus totuus on tietenkin tarua ihmeellisempää. :)

Mutta... Olen blogia lukenut pitkän aikaa ja aika uskomattomaltahan nuo jutut tuntuu. Ovatko siis pelkkää päiväunta? En tiedä. Onko sillä sinänsä mitään merkitystä?

Mitä nyt tulee noihin yksityiskohtiin, niin eiköhän niitä nyt kirjoitella siksi, että teksti olisi elävämpää. Aika tylsää olisi, jos kirjoittaisi "tapasin toimitusjohtajan ja panimme hotellihuoneessa menkoista huolimatta". Onhan voinut tavata tämän toimitusjohtajan oikeasti, mutta se on sitten oma juttunsa, onko keskustelu edennyt juuri tuolla tavalla ja onko silmät vihreät vai kenties vihreä-harmaat.

Puutalobabyn kanssa ovat tosiaan kuulemma tuttuja. Mutta sehän nyt ei vielä mitään todista siitä, onko Puumiksen kirjoitukset itsessään tosia. Eihän välttämättä edes Puutalobabyn kirjoittaja tiedä, mikä totuus on, kun eivät kai ole tekemisissä enää nykyään (kun Puumis ulkomailla asuu?). Tai sitten Puutalobaby tietää, että koko juttu on keksittyä. Tai sitten kaikki onkin totta. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Eikös Puuma asu Suomessa, koska Valokuvaajasta totesi, että toivottavasti tämä ei eksy lukemaan kommentteja -> ymmärtää suomea?

On mielestäni useaan otteeseen ilmaissut asuvansa ulkomailla. Hollanti? Tai jossain sielläpäin. Ja kai kääntää kaikki miesten kanssa käydyt viestittelyt toisesta kielestä suomeen.

Missä postauksessa on valokuvaajasta noin todennut? Kai olisi myös mahdollista, että myös Valokuvaaja olisi ollut alun perin suomalainen, mutta... :D

Vierailija

Minusta on aika lailla se ja sama, pystyisivätkö miehet halutessaan lukemaan tekstiä vai eivät. Jos Valokuvaaja on oikea henkilö, hänen aivovammastaan kirjoittelu menee yli.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Minusta on aika lailla se ja sama, pystyisivätkö miehet halutessaan lukemaan tekstiä vai eivät. Jos Valokuvaaja on oikea henkilö, hänen aivovammastaan kirjoittelu menee yli.

Niin. Eihän sitä toisen yksityisyyttä saisi vaarantaa, minkä Puumis on tietenkin tehnyt jo oman Ykkösmiehensä kohdalla. JOS blogi on totta.

On myös mahdollista, että Puumiksen jutut ovat esim. 75% totta. Eli osa kerrotuista on vain peitetarinaa, jotta tunnistaminen ei olisi mahdollista. Tätä vastaan kuitenkin sotii se, että paljastivat Puutalobabyn kanssa tuntevansa lapsuudesta (ja julkaisivat valokuvan, josta varmasti muutkin lapsuuden aikaiset tutut tunnistavat ko. henkilön).

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat