Nettituttu matkusti Suomeen

Vierailija

Netin juttukaveri tuli Suomeen, vaikka mistään tapaamisesta ei ole ollut puhetta. Hän on britti. Pidin vitsinä, kun hän kertoi olevansa lentokentällä lähdössä Hkiin. Pääni yläpuolella leijuu massiivinen WTF. Kyseessä on siis ihan vaan juttukaveri, jonka kanssa juteltu tasolla "kaunis ilma tänään". Muita ollut vastaavassa tilanteessa?

Kommentit (6)

Vierailija

No jos hällä on jotain asiaa helsinkiin, ihan sinuun liittymätöntä. Voi olla vaikka joku hänen läheisempi toinen nettituttu. Suomihan on nörttejä täynnä. Ei sun häntä ole pakko tavata. Sano vaikka että voihan harmi, olen justiin itse tällä hetkellä indokiinassa.

Vierailija

Kai ihmiset voivat matkustaa. Nykyisin lentoliput ovat halpoja, joten voi lähteä vaikka päiväksi Helsinkiin pyörimään Lontoosta asti.

Halusiko hän nähdä sinut?

Vierailija

Siis että oo sopineet mitään ja tyyppi tulee ilmoittamatta. Kuullostaa oudolta. Mitä tiedät ihmisestä? Missä majoittuu yms.? Älä vaan kutsu kotiisi käymättä vaikka kahvilla. Jos et halua nähdä voihan aina sanoa, että oot matkoilla tai jotain?

Vierailija

Joo, haluaa nähdä ja suunnitellut päiväohjelmaa tuleville päiville. No, toivottavasti hällä muitakin suomalaisia tuttuja. Ankeaa, jos ei ole...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat