Kysymys Naisille? Kuinka helposti kostutte ja kuinka paljon?

Vierailija

Minkälaisissa tilanteissa näin tapahtuu? Voiko nainen kostua esim. ulkona,terassilla,rannalla,baarissa,töissä jne. Jos näkee jotain mielenkiintoista ja rupeaa ajattelemaan seksiä? Kostuuko silloin niin paljon että pikkuhousut kastuu? Vai vaatiiko se muuta?

Kommentit (13)

Vierailija

No ihan missä vaan. Kahdessa sekunnissa. Jos itse haluan, voin virittäytyä ihan ajatuksen voimalla hetkessä. Rakkaani läheisyys aiheuttaa myös välittömän reaktion.

M

Mistä voisi tietää onko lähistöllä kostuneita mirrejä?

oma akka ainakin on kuiva kuin saharan autiomaa,enkä aiheuta mitään kiima reaktioita.

Vierailija

Nykyisen poikaystävän pitää vain ottaa minut syliin ja suudella kaulaa pari kertaa, niin valun jo mahlaa. Kostuin hiukan muuten ajatuksestakin kun kirjoitin tätä, ei hitto :D

Vierailija

No vetovoimaisen, tietyn tuoksuisen miehen lähellä voi pöksyt kostua. Tietty tuoksu voi siis olla ihan vain hyvä miehinen ominaistuoksu tai vaikka viina. Jostain syystä viinan ja oluen tuoksu miehessä on todella kiihottavaa. Homopornoa olen alkanut taas katsoa ja kun löytyy hyvä pätkä niin kostun sitä katsellessa parissa minuutissa. Yksi suosikkini on kun mies runkkaa itseään tai toista, toinen ehdoton on lääkärileikit, miesten kesken toki tällöinkin.
t. Heteronainen

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mistä voisi tietää onko lähistöllä kostuneita mirrejä?

oma akka ainakin on kuiva kuin saharan autiomaa,enkä aiheuta mitään kiima reaktioita.

Sussa on varmaan jonkinlainen kuivatuselementti

Vierailija

Kostun kun oma mies halailee tai suutelee. Tai kun pitää sylissä tai kainalossaan. Tai kun hänellä seisoo ja hän on esim. sohvalla tai sängyllä maatessa ihan kiinni minussa.

Ei siihen kostumiseen paljon tarvita. Ihastuminen tai hyvä pidempiaikainen parisuhde. Miehen ollessa hellä ja huomaavainen olen kuin sulaa vahaa. Julkisilla paikoilla esim. baarissa ei tule yleensä niin helliä kosketuksia tai halailua ja suutelua, että voisi kiihottua. Mutta jossain rauhallisessa paikassa ulkona esim. piknikillä on helppo liimautua toiseen kiinni ja kyllähän siinä väkisinkin pulssi kiihtyy ja kostuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat