Vierailija

Onko kouluja joista on pääosin hyviä muistoja ?

Itse kävin Oulunkylän yhteiskoulua Helsingissä enkä millään muista erityistä kiusaamista tai isoja ongelmia. Olen sitä ihan miettinyt, että olinko jotenkin sokea tai peräti täysin huomaamattani jotekin mukanan sellaisessa... Toivottavasti näin ei ollut.

Jossain murrosiän vaiheessa koulu oli aika tylsää, mutta omasta mielestäni tulin aika hyvin toimeen ihan kaikkien kanssa. En pelännyt ketään ja välitunneilla juttelin vähän kaikkien kanssa.

Musiikkitoiminta oli hauskaa ja siitä jäi paljon hienoja muistoja. Taso oli kova ja opettajat taisivat olla aika vaativia, mutta kirjoitukset sitten yleensä menivätkin ihan huippuhyvin.

Kommentit (3)

Vierailija

Eihän niitä voi listata. Jokainen tietää vain oman vuosikurssinsa tilanteen. Minullekin tuli yllätyksenä, että kaikki entiset kouluni mainittiin tuossa kiusaamislistassa. 

Vierailija

Oman kokemukseni perusteella, mukana myös lukion jälkeiset paikat, turvallisimpia ovat tässä mielessä pienet ja oikein isot ysiköt. Pienessä yhteisössä jokainen on otettava mukaan ja isossa taas voi olla täysin tuntemattomana. Kuppikuntaisimpia ovat keskisuuret laitokset. Pieni vaihtuvuus ja ovat kuitenkin tarpeeksi isoja jotta on varaa hylkiä esimerkiksi poikkeavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Se on niin luokkakohtaista. Oma poikani oli luokassa, missä ei kukaan ilmeisesti kiusannut ja rinnakkaisluokka oli sitten ihan toisenlainen. Molemmissa hyvät opettajat ja ihan randomilla arvottu kuka menee kullekin luokalle. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat