naapurissa nistejä?

Jasmin W.

Pakko kertoo tää. Käräytin viime perjantaina yhen naapurin huumeista. Vaikutti aika normijampalta, oli tyttöystävää ja kävi duunissa, noh nistihän se sitten olikin. Perjantai-iltana kun se tuli duunista niin sinne tuli yks aika epäilyttävän näkönen kaveri, sitten kävelin rapussa sen oven eteen ja nuuhkasin, kannabishan sieltä tuoksahti. Noh, soitin poliisille ja kytät sitten kävivät bustaamassa nämä äijät. Lensi sitten kämpästä vittuun, varmaan löyty vielä joku kasvikin vielä, toivottavasti nisti menettää myös duuninsa

ei olisi luullut että omaan naapuristoon tällaisia osuu mutta näköjään näinkin

onko muilla ollut samanlaisia kokemuksia ja onko nää yleistyny?

Kommentit (5)

Vierailija

Provohan tämä on.

Suosittelen lämpimästi, että seuraavan kerran provoa tehtaillessasi käytät sen tekemiseen aikaa ottamalla selvää asioista.

Koululaisten kannattaisi käyttää syysloma jhnkin järkeämpään tekemiseen. Ulkona on hieno ilma, mitäpä, jos menisit sinne.

Vierailija

Vastenmielistä, että ihmiset puuttuu tuollaiseen. MItä joku kannabiksen polttaminen muka voi haitata ketään, kun sen käyttäjät eivät juuri mölyä tai riehu tai aiheuta muuta häiriötä. Toki se vähän pistävä ruohon haju tulee, mutta äkkiä sekin haihtuu pois. 

Meillä joskus kyllä huvittaa kun yläkerrassa asuu poliisi opettajavaimonsa kanssa, ja sieltä tulee joskus viikonloppuiltoina selvää ganjan aromia, siellä pössyttelevät lasitetulla parvekkeellaan. Ei tarvi soittaa poliisille, kun pössyttelijä on itse poliisi :D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat