Mies joutui kuskaamaan ex-vaimoaan, minä jouduin takapenkille

Vierailija

Tilanne siis sellainen että miehen ex-vaimolta hajosi auto n. 30km päähän kun ex oli heidän lastaan tuomassa meille nyt v-lopuksi. Mies joutui sitten kuskaamaan exänsä ja lapsen meille siksi aikaa odottamaan että exän veli käy korjaamassa sen.

Mies otti minut saman matkan varrelta kyytiin kun haki minut töistä. Tällöin siis ex ja lapsi olivat jo kyydissä. Ex istui etupenkillä eikä tehnyt elettäkään siirtyäkseen. Mies sanoi että mene sinne taakse.

Nyt ei tajua miksi olen loukkaantunut. Ihan kuin ex olisi minua "ylempänä" tai tärkeämpi. Mielestäni loukkaavaa käytöstä.

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

No hyi, minäkin loukkaantuisin! Ajattelen tismalleen samoin kuin sinä. Onneksi meidän suhteessa ei ole exiä, kun olemme ensimmäiset toisillemme. Ei tosin olla mitään lapsia enää.

Vierailija

Miehet nyt ovat vain niin käytännöllisiä ajattelultaan, ehkä siinä tilanteessa se edestakaisin hyppiminen tuntui turhalta. Koetko asemasi muuten jotenkin heikommaksi, kun tuo tilanne jäi niin kovasti mieleen?

Vierailija

Kai se exä nyt sille miehelle on tärkeä kun on sen kuitenkin yhteisen lapsen äiti. Ei sitä nyt voi alkaa hätistellä takapenkille, sehän olisi ihan naurettavaa. En kyllä hätistelisi ketään muutakaan tuossa tilanteessa takapenkille, vaikka etupenkillä olisi kaikkein ärsyttävin ääliö, jonka voisin autooni kuvitella.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Sinähän pääsit "ministeripaikalle".

Minullakin mies aina muistaa mainita että "isot herrat istuvat aina takana", päästessään/joutuessaan takapenkille. En tosin minäkään tajua miksi eksän olisi pitänyt siirtyy kun hän oli ensin tullut autoon?

Vierailija

Miehesi ex-vaimo on hänen lapsensa Äiti, ja hänellä tulee aina ja ikuisesti olemaan keskeinen rooli miehesi elämässä. Esikoislapsen Äiti on ikuinen rooli, tyttöystävät ja avovaimot tulee ja menee.

Dingelidongeli

Ymmärrän fiilikses ja kyllä ois ottanu päähän itseäkin. Mutta en tiedä miten tuossa olisin reagoinut. Ehkä paras olisi vain iloisesti ja huolettomasti mennä taakse istumaan, koska aika dramaattista olisi kieltämättä paikan vaatiminen edestä. Jos edessä olisi pitkä matka, niin sitten kyllä varmasti sanoisin että istun eteen. 

Vierailija

Voi hyvät hyssykät..ymmärrän loukkaantumisesi, jos olet 16v tai esim. autisti, jonka on saatava aina istua omalla paikallaan, en kuitenkaan usko jälkimmäiseen. Ihan tyhjää hyppelyä. 

Vierailija

Jos lapsi istui yksin takapenkillä niin exänä olisin mennyt oman mukeloni kanssa sinne taakse.

Olisin kokenut tuon kyllä siirtymättömyyden vittuiluna siltä exältä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Jos lapsi istui yksin takapenkillä niin exänä olisin mennyt oman mukeloni kanssa sinne taakse.

Olisin kokenut tuon kyllä siirtymättömyyden vittuiluna siltä exältä.

Jos lapsi on jotain 1-v niin olisin jo valmiiksi istunut lapsen kanssa. Sen sijaan kouluikäinen osaa istua yksinäänkin. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat