Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapset leikkii samalla matolla! Miten voin ystävällisesti sanoa ettei kahvikutsu koske koiraa?

Sivut

Kommentit (107)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinkuin joku edellisistä sanoi, että pientä bakteerikammoa havaittavissa... okei, koiran vielä ymmärrän, mutta kun tuo vauvan kuola teidän leluissa ei tunnu samalta kuin oman vauvan vastaavat eritteet. Ovatko vieraat vauvat ja lapsetkaan tervetulleita teille?Kerro, ettei koira ole tervetullut. Emme mekään vie omaa koiraamme kylään, jos isäntäperhe ei sitä erikseen pyydä. Moni on oppinut sanomaan, että koira mukaan, sillä he tietävät, että muuten se jää kotiin.

ompelemaan sellaisia pyllylappuja.

Kun koira tulee vieraaksi, lätkäistään se lappu siihen pyllyreikään. Lähtiessä sitten poistetaan ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Sellaiset kivat froteeiset, retrolaput olisivat varmaan tosi in.

Niitähän voisi alkaa myymään huuto.netissä.Tämä on edelleenkin mun suosikki!!!

Todennäköisesti on juuri nuoleskellut itseään ja läästii ties mitä emätineritettä lapsen naamaan!Ja niin se kyllä usein on, että oman vauvan pepun pesu on ihan ok, mutta vieraan vauvan kakan hajukin saattaa laukaista oksennusrefleksin. Ja jos joku antaa oman Nico Petteri-koiransa nuolla vaikka hampaanvälinsäkin niin jollain toisella jo koiran hengen hajusta tulee oksennus.

En halua ketä tahansa ihmisiäkään, tai tuttujen kavereita tai sukulaisia meille jos pyydän heitä kahville. Miksi on niin vaikea ymmärtää että se teidän ihan lutuinen rakas koiranne ei olekaan niin rakas muille?

että ei koskaan ole tunkemassa kenenkään kotiin lutuisen piskinsä kanssa ilman lupaa, eikä välttämättä muutenkaan. Sekin on tiedossa, että monet pelkäävät koiria, olivatpa ne isoja tai pieniä. Tämä on ihmisten maailma (jossain määrin myös miesten, jos niitä nyt voi rinnasta...), koirat väistyvät. Jos joku dorkimus ei sitä tajua, huonosti olette ystävänne valinneet, eikä asiaa yhtään auta, ettei saa suutaan auki. Kertokaa mielipiteenne, vaikka sitten valkoisten valheiden ryydittämänä, mutta älkää istuko tuppisuuna ja katsoko kauhulla sitä koira, joka vetä pyllyä juhlamattoonne.

Meillä on kyllä koiratuttuja, mutta koskaan, ei koskaan, ole kukaan edes ehdottanut että koira tulisi myös kylään! Voi halleluja. Koiranko kanssa pitäisi seurustella? KOIRA EI OLE IHMINEN VAAN ELÄIN.

kyläpaikoissa, joissa ei pidetä koirista, pelätään niitä tai on allergiaa, koira jää autoon - tai pihalle vesikupin kanssa, jos on helle. Yökyläkutsut tulevat myös koiralle, ihmetellään että pitääkö sitä erikseen kysyä. Pitää, koska koirasta on huolehdittava.

Mutta sitten on niitä jotka loukkaantuvat jos joku joutuu vielä erikseen sanomaan että koira ei ole tervetullut. Ei sitä mielellään kyllä sanokaan. Ihmettelen ettei joku ymmärrä sanomatta. Mun mielestä sitä ei tarvitse kysyäkään saako koiran ottaa mukaan vaan mielummin sanoa että katsotaan saanko koiralle hoitajaa jolloin kutsujalla on tilaisuus sanoa että voithan ottaa koiran mukaankin.Toiset eivät halua lapsia häihinsä. Siitäkin jotkut vetävät herneen nenään, toiset taas ymmärtävät hyvin että joku haluaa viettää häitänsä aikuisten kesken. Itselläni on kolme lasta eikä tulisi mieleenkään loukkaantua sellaisesta kutsusta.

ihminen ota koiraa kylään mukaan?! (Ellei sitä nyt ihan erikseen ole pyydetty ottamaan.) Kyllä mäkin tajuan jättää meidän lemmikkiliskon kotiin kun kylään lähdetään, edes akvaariota en ota mukaan . ;)

Kuinka moni ystävä/tuttu on oikeasti kehdannut sanoa ettei vain pidä koirista tai ilman mitään erityistä syytä halua koiraa kotiinsa?Itselläni on ainakin valtava kynnys sanoa se, mieluummin vaikka valehtelen. Valehtelustakin jää usein kiinni joten monesti olen sitten vain hampaat irvessä kestänyt koiravierailun ja koko vierailun on ollut tosi epämiellyttävä olo pelkästään siitä ettei ole saanut sanottua kiitos ei. Kaiken lisäksi sellaisiin tuttuihin välitkin viilenee helposti kun saa aina pelätä että ei kai se ota koiraa mukaan. Ei mielellään sellaista edes kutsu. Kurjinta on jos se on vaikka joku sukulainen joka on "pakko" pitää lähipiirissä.

helpoimmin sen hoksaa tietysti jos koira ja koiranvihaaja/pelkääjä ovat vastakkain, mutta puheistakin ymmärtää kyllä, voiko koiraa voisi edes ajatella tuovansa kylään tutun luo. Ystävästä sellaiset asiat tietää aivan varmasti. Järkevintä olisi tutustumisvaiheessa sanoa suoraan ei, eikä kierrellä ja kaarrella, mutta hölmö on sellainenkin koiranomistaja, joka ei noita merkkejä vaistoa ilmassa. Siinäpä on sitten yksi hölmö toisen luona kylässä.Koiranomistaja vaikka olenkin, en itsekään pidä huonotapaisista koirista kyläpaikasta. On raivostuttavaa esimerkiksi vältellä jalkoja nylkyttävää hurttaa... :)

mutta ei halua niitä kotiinsa. Miten sellaisen selittää...Hienovaraisesti vihjaa pukemalla koiran paperiseen kokovartaloasuun heti eteisessä kumihanskat kädessä :D?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat