Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä voi tehdä pitkopullan reunoista ja kuohukermasta??

Vierailija
02.02.2013 |

Jotain jälkkäriä? Mitä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku semmonen pappilan hätävara tai joku, eos muuta

Vierailija
2/4 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Murenna pulla suht pieniksi muruiksi. Kerma vaahdoksi, sokeria mausteeksi. Murut vaahdon sekaan ja lisäksi joukkoon marjoja tai hedelmiä (säilykehedelmiä tai tuoreita) pieninä paloina, vaikkapa vadelmahillokin käy. Sekoita tasaiseksi. Itse lisään seokseen vielä liivatetta ja annan sen jähmettyä kylmässä hyytelö/moussemaiseksi ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mullekin tuli heti mieleen. Toinen vaihtoehto olis murentaa pulla kermavaahdon tai rahkan joukkoon. Kolmas on jonkin sortin köyhät ritarit.

Vierailija
4/4 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teepäs heti huomenna todellinen legenda, menneiden vuosikymmenten lasten super-aamupala: pullamössö. Sotket pullat ja kermat kahviin ja maustat sokerilla. Siinä terveyspommi, jolla suuret ikäluokat kansakoulunsa suorittivat. Tai siis aamupäivät, sillä iltapäivä meni koulun makaronivellin voimin. Kyllä olikin lasten ruoka terveellistä silloin, kun nykymenoon vertaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kolme