Mitä voi tehdä pitkopullan reunoista ja kuohukermasta??
Kommentit (4)
Murenna pulla suht pieniksi muruiksi. Kerma vaahdoksi, sokeria mausteeksi. Murut vaahdon sekaan ja lisäksi joukkoon marjoja tai hedelmiä (säilykehedelmiä tai tuoreita) pieninä paloina, vaikkapa vadelmahillokin käy. Sekoita tasaiseksi. Itse lisään seokseen vielä liivatetta ja annan sen jähmettyä kylmässä hyytelö/moussemaiseksi ennen tarjoilua.
mullekin tuli heti mieleen. Toinen vaihtoehto olis murentaa pulla kermavaahdon tai rahkan joukkoon. Kolmas on jonkin sortin köyhät ritarit.
Teepäs heti huomenna todellinen legenda, menneiden vuosikymmenten lasten super-aamupala: pullamössö. Sotket pullat ja kermat kahviin ja maustat sokerilla. Siinä terveyspommi, jolla suuret ikäluokat kansakoulunsa suorittivat. Tai siis aamupäivät, sillä iltapäivä meni koulun makaronivellin voimin. Kyllä olikin lasten ruoka terveellistä silloin, kun nykymenoon vertaa.
joku semmonen pappilan hätävara tai joku, eos muuta