Mitä teen liian pehmeälle fudge-massalle??
Tarkoitus oli tehä ihan fudgea, mutta jostain syystä tämä kolmas satsi ei onnistunutkaan. Ihan liian pehmeää. Mitä teen siitä? Tai miten saan siitä kovempaa?
Kommentit (7)
Lopetit keittämisen? Jos et, niin keitä lisää. Jääkö pisaraksi kylmän veden pinnalle?
Lopetit keittämisen? Jos et, niin keitä lisää. Jääkö pisaraksi kylmän veden pinnalle?
tein tuon ajat sitten. Tuon kinuskikissan ohjeen mukaan ainakin mulla on ennen mennyt niin, että vatkaamisen jälkeen massa on vielä pehmeää, mutta jääkaapissa se jähmettyy oikeanlaiseksi. Nyt ei jähmettynyt. Luulen, että keitin liian vähän aikaa.
Voiko tuota vielä keittää uudelleen, kun olen sen jo kerran lykännyt jääkaappiinkin? Hmm... Mahtaisko auttaa?
parasta olisi jos omistaisit sokerilämpömittarin ja mittaisit lämpötilan.
Mitä pitempään sokeria keittää sen kuumemmaksi se tulee.
Vierailija kirjoitti:
parasta olisi jos omistaisit sokerilämpömittarin ja mittaisit lämpötilan.
Mitä pitempään sokeria keittää sen kuumemmaksi se tulee.
Öö vastauksesi ei auta kyllä yhtään, kun kysymys oli että voiko jo jääkaapissa olleen massan kiehauttaa uudelleen kattilassa.
Mitäpä jos jättäisit näsäviisaat kommenttisi muualle ja vastaisit alkuperäiseen kysymykseen. Jos et vastaa kysymykseen suoraa, jätä kommentoimatta.
Pyörittele palloiksi ja dippaa suklaaseen, eli tee konvehteja. Ei mene ainakaan hukkaan...
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
http://www.kinuskikissa.fi/maitosuklaa-pahkinafudge/ tällaista siitä olisi pitänyt tulla :D Nyt vaan on lötkömpää