Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pidättekö ylikypsästä kinkusta, joka murenee ja halkeilee jo leikatessa?

Vierailija
23.12.2012 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koostumuksella ei ole väliä, kunhan maku on hyvä. Ja kinkussa ei saa olla _mitään_ muita aineita lisättynä kuin suolaa.

Vierailija
2/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylikypsä, murneva kinkku on toki parempaa kuin sellainen vetinen ja tiivis jötkö, mutta itse en välitä sianlihasta missään muodossaa, eikä sitä meillä olisikaan muuten kuin siksi että mies on siihen ihan into piukassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään punaista mehevää lihaa, vaan harmaata murenevaa. Nam!

Vierailija
4/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei kiitos. Kypsä ja mehevä minulle kiitos

Vierailija
5/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisälämpö pitää nousta yli 90 asteen, että tulee hyvää.



Sitten tietää että on kypsä, kun luu lähtee irti kevyesti nykäisemällä ja liha irtoaa ihaniksi kimpaleiksi vuokaan.



Ja sitten nautitaan..

Vierailija
6/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei kiitos. Kypsä ja mehevä minulle kiitos

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain kypsäksi kuumennetun kinkun kannattajat eivät ymmärrä hyvän lihan päälle.