Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huoh. Luulin olevani hyvissä väleissä anoppiin, sain juuri tietää että todellisuudessa näin ei ole

Vierailija

Oltiin menossa miehen ja lasten kanssa anopille, minä kokkaan ja syödään hyvin, juhlitaan vähän vappua kun miehen lapsikin on paikalla, eli tein simatkin matkaan jne. Anoppi oli kuulema tehnyt munkkeja.Mies oli sitten ostanut kaljaakin, eikä meillä ole kamalasti nyt rahaa sellaiseen, loukkaannuin, koska ei oltu puhuttu tuollaisesta mitään. Itse en juo kaljaa, mutta anoppi ja mieheni juovat. Toki siis ei kuulu mulle muuten, mutta nyt ei olis ollut varaa kustantaa anopille kaljoja, kun ei miehellekään. Sanoin siitä ohimennen ja mies vähän hermostui että hän niin harvoin ottaa (nykyään) että kehtaankin motkottaa. Sanoin sitten rahatilanteesta ja mies vertasi että ostinhan suklaalevynkin kaupasta (TÄH, mun suklaalevy maksoi ehkä 1/20 siitä mitä ne kaljat maksoi?!).Koetin sitten välttää riitaa anopin luona ja sanoin että unohda, jutellaan tästä toiste. Mies tivasi ja tivasi että selitä nyt kun aloititkin. Minä en suostunut ja mies alkoi pauhata että parempi nyt tottua vain hänen alkoholinkäyttöönsä. Minä siihen sitten että juoppohan sinä taidat olla kun vikat rahat pistät kaljaan, nyt piti olla lasten viikonloppu eikä kaljoista ollut puhetta. Anoppi säntäsi paikalle ja vaati saada tietää mistä on kyse. Sen enempää kuuntelematta alkoi sättiä minua siitä kuinka minulla on AINA ongelma kun mennään heille kylään.Viime kerroilla mies (lyhytpinnainen) on ollut äreä ja tiuskinut minulle, ilman siis mitään syytä ja mies on siitä pyydellyt myös anteeksi jälkeenpäin. Anoppi on aiemminkin vihjaillut että menen sinne hänen kotiinsa haastamaan riitaa miehen kanssa, mutta kuittasin sen sitten herkkähipiäisyytenäni, ei se varmaan niin sitä tarkoittanut. Nyt sitten tuli täyslaidallinen että minä menen sinne riehumaan ja tappelemaan miehen kanssa ja etten enää ole tervetullut sinne.Mies ei sanonut sanaakaan, minä olin vain ihmeissäni ja pakkasin kiltisti itseni ja lapset (omani, miehen lapsi jäi tietenkin sinne) ja lähdimme. Mies on nyt vihainen että lähdin sieltä noin, hänen lapsensa kärsii ja joutui tästä nyt osalliseksi.Mitä helvettiä? Siis kertokaa mulle, sanokaa nyt ihan suoraan mitä mun pitää sieltä peilistä nähdä kun sinne katson? Joo, ehkä nipotin suotta niistä kaljoista, ainahan vappuun vähän kaljaa mahtuu juu mutta jos budjetti on pieni ja lapset on paikalla, ei ole ok mielestäni avata ekaa tölkkiä jo klo 16. Mitä mä tein?Mies jäi sinne äidille ja tosiaan känny piippaa jatkuvasti syyttelyviestejä.

Sivut

Kommentit (102)

Vierailija

käyttäydytte ihmisiksi, kun menette anopille kylään. Tyhmää mennä sinne riitelemään, koska silloin anoppikin sotketaan mukaan riitoihinne.

Riidelkää keskenänne, älkää tehkö siitä tuollaista spektaakkelia, johon anoppi sotketaan mukaan.

Vierailija

Tosi lapsellista toimintaa mennä kylään riitelemään. Ja vielä mielenosoitukselliseti poistua paikalta. Taidatte olla aika nuoria.

Vierailija

Nyt vakava keskustelu miehen kanssa, kamalaa riidellä kylässä. Ja lapset kyllä ihan oikeasti myös tuollaisesta kärsii. Erimielisyyttä ja riitaa saa olla, mutta miettikää miten ja missä ne selvitätte.

Vierailija

Olisin tehnyt samoin, äijä lähtis ulkoruokintaan, enkä todellakaan olisi näkemässä anoppia enää ikinä, ilman anteeksipyyntöä.Huhhuh, aikamoinen ukko sulla :O

Vierailija

Miehen on toki helpompi riidellä äitinsä nähden kuin sinun riidellä anopin nähden, joten varmaan mies on provosoinut. Antaa miehen selitellä rauhassa - tosin varmaan hän selittelee omat versionsa, mutta niin se aina menee.

Vierailija

Onhan se anopille aivan kamala tilanne, kun tulette sinne riitelemään. Ja anoppi on tietenkin miehen puolella, onhan kyseessä oma poika. Anoppi ei tiedä teidän tilanteestanne tarpeeksi. Jos poikansa on normaalisti huutamatta, anopin silmissä sinä näytät tietenkin riidan aloittajalta.Mikään ei ole niin kiusallista kuin olla paikalla perheriidassa. Ehkä teidän tulisi sopia heti alkuun YHDESSÄ, että riidat käsitellään kotona. Ehkei sinultakaan ollut tarpeellista ruveta valittamaan kaljoista, kun ne kerran oli jo ostettukin. Nätisti voi tietty sanoa, että josko jättäisitte myöhempään kun on lapsiakin. Riita-äänensävyllä aloittaminen pilaa koko illan joka tapauksessa.

Vierailija

ja kuinka paljon ne kaljat maksoivat?

Miksi tölkkiä ei saa avata ennen klo 16.00? eikö se ole ihan sama, että juodaanko ne kaljat aiemmin vai myöhemmin? Oliko siis miehellä ja anopilla tarkoitus kännätä?

Kuinka tiukka budjetti teillä on tällä hetkellä?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat