Lue keskustelun säännöt.
Sainte MAure President -vuohenjuusto, se potkylan mallinen: miksi aina sita sisa-osaa (eli varsinaista vuohenjuustoa) on niin vahan ja sita kuori-osaa paljon? Mita se ulommainen
05.11.2005 |
juttu muuten on?
Onko vanhemmassa vai " nuoremmassa" juustossa enempi sitä ulko-osaa? Kannattaako siis valita vanhempi vai uudempi pakkaus kun en tykkää siitä kuoriosasta?
Kommentit (3)
se hieman kovettuu kun tuoreessa se on hyvin pehmeää.
Tiesithän että Presidentin vuohenjuustoa saa myös sellaisina pieninä melko paksuina nappeina joissa ei ole kuorta laisinkaan, yhdessä pakkauksessa noin 10-12 nappia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heillä on ainakin pari pötkylän mallista vuohenjuustoa, joiden pinnalla on " kuori" . Molemmat ovat valkohomejuustoja, joten kuori pinnalla on hometta.
Olen täysin samaa mieltä kuin sinä.
Miksi juustossa pitää olla niin paksu kuori, kun se sisus on sitä parasta.
Mä en kyllä osaa vastata tohon sun kysymykseen, mutta olen silti aivan samaa mieltä kuin sinä.