Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Päivän toinen ateria

Vierailija
11.04.2011 |

Aina keitto? Eli olemme miehen kanssa päätyneet toistaiseksi tekemään klo 17 aterialle keiton. Lapsi syö eskarissa ja itse työpaikoillamme syömme lounaan. Haluamme välttäää ylimääräisiä kiloja ja kuitenkin tarjota lapselle myös toisen lämpimän aterian.



Keitossa siis luomuperunaa, luomuporkkanaa, sipulia ja kalaa/ kanaa/ jauhelihaa/ lohta. Onko liian yksipuolista?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain lihaa/kanaa/kalaa vaihdellen? Kyllä mua tympäsis syödä joka päivä samaa pottu, porkkana lientä...

Vierailija
2/5 |
11.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihteleva. Ei silti olla lihavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei välttämättä ole yksipuolista mutta lapsi saattaa kyllästyä. Toisaalta keittoihin saa helposti loihdittua upeita makumaailmoja, joten tuskin se kyllästyminenkään heti uhkaa. Välillä voisitte tehdä vaikka hyvän ja täyttävän salaatin, ei ole sitten aina sitä keittoa mutta on edelleen kevyttä teille vanhemmille.



Kannattaa kokeilla tuon peruskeiton mutaatioiden lisäksi myös linssikeittoa, tomaattikeittoa, kurpitsakeittoa, kesäkeittoa, nuudelikeittoa...

Vierailija
4/5 |
11.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata tyytyä siihen perineteiseen koulun lihakeittoon... Tässä yks meidän viimeaikainen lemppari, tosin meillä kana korvataan soijasuikaleilla (lisätään samaan aikaan linssien kanssa).

http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Linssi-tomaattikeitto/1135252…

Vierailija
5/5 |
11.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oikea periaate. Keitot on hyviä ja ravitsevia :) ja lapsihan voi syödä keiton kanssa vaikka ruisleivän juustolla niin hyvä hyvä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi viisi