Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Attendo Medone työnantajana, kokemuksia?

Vierailija

Tällainen minulle uusi juttu, hakee paikkakunnallani työntekijöitä lähihoitajan ja sairaanhoitajan työhön. Millainen firma kyseessä, millaista palkkaa maksavat? Laitoin tässä hakemuksen menemään, ajattelin myöhemmin perään kysellä, mutta jos jollain olisi täällä firmasta jonkinlaisia kokemuksia?

Sivut

Kommentit (96)

Vierailija

Työntekijä ja asiakkaat kärsii, mutta pääasia et isoille pampuille tulee rahaa!

Olen siis itse Attendolla töissä, Attendo osti meidän firman edelliseltä yksityiseltä ja tietty me vanhat työntekijät saatiin pitää vanhat palkkamme, mutta uudet saavat PALJON huonompaa palkkaa kuin ennen Attendoa.

Ikävä sanoa, mutta itselläni ei näin kahden vuoden kokemuksella ole mitään hyvää sanottavaa ko.yrityksestä.

Parempi se silti on kuin työttömyys! :)

Vierailija

tosin viihtyvyyteenhän vaikuttaa kaikista eniten työporukka, joka vaihtelee paikoittain. Eli ei voi sanoa, että Medone olisi hyvä tai huono,vaan työyhteisö tekee työilmapiirin. Palkkauksesta sen verran, että peruspalkkani on itseasiassa pienempi, kuin kuntatyönantajalla, mutta erilaisten lisien ansiosta viivan alle jää enemmän. Pötypuhetta hurjat liksat, höpslöps. Olen itse saanut nähdä palkat, mitä eripaikoissa maksetaan ja normaalia tasoa ovat, joka alempia peruspalkaltaan. Tosi joustava työnantaja, lomat jne. järjestyy kivasti. Vuokrafirmalta löytyy aina lomittajia :) joten vakituiset voi nätisti lomailla haluamanaan ajankohtana. Tervetuloa "meille" töihin

Vierailija

Tuossa jo luinkin netistä muualtakin kyseisestä firmasta, tuntu olevan paljon huonoa, mutta välissä myös hyvää palautetta. Tämä firma ei ole meillä päin pyörinyt vielä ollenkaan, että vissiin vasta toimintaansa aloittamassa. Tällä hetkellä itse olen töissä, mutta työn jatkuvuudesta ei ole varmuutta, joten päätin kokeilla hakea tuota attendon paikkaa, että saa nähdä miten käy..ap

Vierailija

teen joskus keikkaa Medonella ja ainakin oma palkkani erikoissairaanhoidossa on parempi kuin medonen keikkalaiselle maksama palkka 7v ikälisäkokemuksella.vakituiseksi en töihin menisi.

Vierailija

Firma maksaa samasta työstä eri palkkoja eri puolella Suomea. Yksityisen sosiaalialan Tes:sta voi tarkistaa palkkatasoa ja päättää sitten kannattaako työ Attendolla. Meillä päin maksetaan lähihoitajille G17 , sairaanhoitajille G 21 eli palkka on huonompi kuin kuntapuolella.

Vierailija

keikkalaisena ja saan parempaa palkaa kun minulle kuuluisi. Saan myös hälytysrahan jos työhönkutsuun 12h eli pienen lisän+matkakorvauksen.

Suosittelen

Vierailija

Ei ainakaan Kuopioon kannata mennä:huono ilmapiiri, puolueellinen ja johtamiskyvytön osastonhoitaja. Perushoito todella huono laatuista. Osastosta on valitettu paljon, Medonenin sopimus jatkuu 5 kk:tta eteenpäin tammikuulle 2012 asti.Ilkeitä ja kateellisia työtovereita... Osasto muutenkin huonossa kunnossa:hometta, viemärit haisee, vanha sairaala...Porukka vaihtuu koko ajan. EI KANNATA MISSÄÄN NIMESSÄ MENNÄ AINAKAAN SAIRAANHOITAJAKSI!!!!Kokemusta on - todella kauhea paikka. Nyt minulla on uusi ja mukava työpaikka - olen onnellinen!

Olen kuullut, että Tampereellakin on ongelmia....

Muka suurin, voi olla, mutta todella SURKEA!!!!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat