Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipurit, kakkutietäjät...

Vierailija
17.06.2010 |

olisiko ideoita millä voisin maustaa voikreemin? Olen tekemässä kakkua sunnuntaiksi ja tarkoitus olisi tehdä päällisen pursotukset kreemistä koska siitä saan mielestäni kauniimmat pursotukset kuin kermasta. Mutta kreemi tahtoo olla sellaiseen melko mitäänsanomattoman makuinen. Millä sitä voisi maustaa?Kiitos jo etukäteen :)

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytä vaikka flora vispiä, siitä saa napakamman vaahdon (voi myös lisätä rahkaa sekaan).

Vierailija
2/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

silloin olen tehnyt sinistä kreemiä poikani kakkuun ja laittanut mauksi sitrrunan kuorta. Nyt tulossa pinkki kreemi joten tuo sitruuna ei oikein sovi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee kermavaahto ja laita joukkoon vähän vaniljakreemijauhetta, niin saat hyvät pursotukset.

Vierailija
4/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä ainakin saan sillä paljon näyttävämmät pursotukset kuin kermalla. Ja sitten vielä se että kakun täytyy olla laktoositon ja laktoositonta kermaa on hiton huono pursottaa. eli onko vinkkejä millä maustaa kreemi?olisikohan vaniljauute millaista?ap

Vierailija
5/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehty. (siis että kreemiä käytetty pursotuksessa)

Näyttäähän se paremmalta mutta maistuu kamalalle.

Eiköhän se maku ole kuitenkin pää-asia. Laktoosittomasta kermasta saa hyvännäköisen pursotuksen.

T: kondiittori

Vierailija
6/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

:)



Vaihtoehtoja:

-sulatettu suklaa

-vanilja

-sitruuna/appelsiini

-konjakki

-liköörit(hyviä esim. appelsiini tai kahvi)



t. leipuri-kondiittori

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

teille tullut selväksi että ap haluaa käyttää kreemiä, mitä sillä maulla on teille väliä? Tuskin teitä on kutsuttu sitä kakkua syömään! Ei kaikki tykkää kermastakaan tai marsipaanista tai vaahtokarkki-kakunpäällisistä ja kaikkia niitäkin tehdään, koska jotkut muut tykkää niistä.

Vierailija
8/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on niin yöks....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun ap kyselee maustamisvinkkejä ;)

Vierailija
10/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

teille tullut selväksi että ap haluaa käyttää kreemiä, mitä sillä maulla on teille väliä? Tuskin teitä on kutsuttu sitä kakkua syömään! Ei kaikki tykkää kermastakaan tai marsipaanista tai vaahtokarkki-kakunpäällisistä ja kaikkia niitäkin tehdään, koska jotkut muut tykkää niistä.


minut on kutsuttu, sinä hävisit. AP älä laita kreemiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pahaa se on, tulee oikein moni-kakku-päältä-kaunis.

Vierailija
12/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoita siihen laktoosittomaan kermaan vaniljakreemijauhetta, n. 1rkl riittää yhtä kermapurkkia kohti. Helpottaa pursotusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska koostumus jää paljon paremmaksi kun sitä värjää nestemäisellä elintarvikevärillä kuin jos värjäisin kermaa. En tiedä mikä siinä on muttaa tuntuu että kerma jää aina löysäksi kun sitä värjään. Olen aijemminkin käyttäyt kreemiä niin että päällystän kakun kermalla mutta sitten teen kakun ympärille jotain yksittäisiä pursotuksia kreemistä ja kerran jopa päällystin koko kakun kreemillä ja hyvin on maistunut.ap

Vierailija
14/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pahaa se on, tulee oikein moni-kakku-päältä-kaunis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
17.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kreemejä tähän viestiin vasttaneet ovat syöneet kun on maistunut niin kauhealle?