Leipurit, kakkutietäjät...
olisiko ideoita millä voisin maustaa voikreemin? Olen tekemässä kakkua sunnuntaiksi ja tarkoitus olisi tehdä päällisen pursotukset kreemistä koska siitä saan mielestäni kauniimmat pursotukset kuin kermasta. Mutta kreemi tahtoo olla sellaiseen melko mitäänsanomattoman makuinen. Millä sitä voisi maustaa?Kiitos jo etukäteen :)
Kommentit (15)
silloin olen tehnyt sinistä kreemiä poikani kakkuun ja laittanut mauksi sitrrunan kuorta. Nyt tulossa pinkki kreemi joten tuo sitruuna ei oikein sovi.
Tee kermavaahto ja laita joukkoon vähän vaniljakreemijauhetta, niin saat hyvät pursotukset.
minä ainakin saan sillä paljon näyttävämmät pursotukset kuin kermalla. Ja sitten vielä se että kakun täytyy olla laktoositon ja laktoositonta kermaa on hiton huono pursottaa. eli onko vinkkejä millä maustaa kreemi?olisikohan vaniljauute millaista?ap
tehty. (siis että kreemiä käytetty pursotuksessa)
Näyttäähän se paremmalta mutta maistuu kamalalle.
Eiköhän se maku ole kuitenkin pää-asia. Laktoosittomasta kermasta saa hyvännäköisen pursotuksen.
T: kondiittori
:)
Vaihtoehtoja:
-sulatettu suklaa
-vanilja
-sitruuna/appelsiini
-konjakki
-liköörit(hyviä esim. appelsiini tai kahvi)
t. leipuri-kondiittori
teille tullut selväksi että ap haluaa käyttää kreemiä, mitä sillä maulla on teille väliä? Tuskin teitä on kutsuttu sitä kakkua syömään! Ei kaikki tykkää kermastakaan tai marsipaanista tai vaahtokarkki-kakunpäällisistä ja kaikkia niitäkin tehdään, koska jotkut muut tykkää niistä.
kun ap kyselee maustamisvinkkejä ;)
teille tullut selväksi että ap haluaa käyttää kreemiä, mitä sillä maulla on teille väliä? Tuskin teitä on kutsuttu sitä kakkua syömään! Ei kaikki tykkää kermastakaan tai marsipaanista tai vaahtokarkki-kakunpäällisistä ja kaikkia niitäkin tehdään, koska jotkut muut tykkää niistä.
minut on kutsuttu, sinä hävisit. AP älä laita kreemiä.
pahaa se on, tulee oikein moni-kakku-päältä-kaunis.
Sekoita siihen laktoosittomaan kermaan vaniljakreemijauhetta, n. 1rkl riittää yhtä kermapurkkia kohti. Helpottaa pursotusta.
koska koostumus jää paljon paremmaksi kun sitä värjää nestemäisellä elintarvikevärillä kuin jos värjäisin kermaa. En tiedä mikä siinä on muttaa tuntuu että kerma jää aina löysäksi kun sitä värjään. Olen aijemminkin käyttäyt kreemiä niin että päällystän kakun kermalla mutta sitten teen kakun ympärille jotain yksittäisiä pursotuksia kreemistä ja kerran jopa päällystin koko kakun kreemillä ja hyvin on maistunut.ap
pahaa se on, tulee oikein moni-kakku-päältä-kaunis.
kreemejä tähän viestiin vasttaneet ovat syöneet kun on maistunut niin kauhealle?
käytä vaikka flora vispiä, siitä saa napakamman vaahdon (voi myös lisätä rahkaa sekaan).