MTV3 "leipuri" täällä ammattilainen nauraa
Kommentit (93)
äidinkieli pakollisena?
"MTV3 "leipuri" täällä ammattilainen nauraa ton jutuille kondiittori"
Que?
joku toinen päivä keittiömestari
joku toinen päivä kylmäkkö
ja selittää niin kuin tietäisi
pieni oppimäärä alan kirjallisuuteen tutustumista antaisi oikeampaa tietoa jota jakaa televisiossa suurelle yleisölle
ilmeisesti amis on ollut ainoa mahdollinen vaihtoehto.
ilmeisesti amis on ollut ainoa mahdollinen vaihtoehto.
KYse on siitä, että kirjallinen ilmaisu on niin heikkoa, ettei viesti välity sellaisena kuin se on tarjoitettu tai ainakin hämärtyy merkitykseltään.
siellä ammattilaisten koulussa ei vissiin oo äidinkieli pakollisena?
"MTV3 "leipuri" täällä ammattilainen nauraa ton jutuille kondiittori"
Que?
Eipä ole sinunkaan kirjoituksesi oikeakielistä "vissiin oo"
Ymmärrän että samaistutte taitotasoltanne MTV3 "leipuriin" ennemmin kuin minuun joka olen ammattilainen ja siksi haukkumiseni on ymmärrettävää
KYse on siitä, että kirjallinen ilmaisu on niin heikkoa, ettei viesti välity sellaisena kuin se on tarjoitettu tai ainakin hämärtyy merkitykseltään.
Keharimeininkiä
Ymmärrän että samaistutte taitotasoltanne MTV3 "leipuriin" ennemmin kuin minuun joka olen ammattilainen ja siksi haukkumiseni on ymmärrettävää
KYse on siitä, että kirjallinen ilmaisu on niin heikkoa, ettei viesti välity sellaisena kuin se on tarjoitettu tai ainakin hämärtyy merkitykseltään.
Keharimeininkiä
ei aloittajan - miettikääpä sitä jos kykenette
ap mistä tämä leipuri puhui?
kääretorttu pitää kiertää kuumana rullalle jos siinä pohjassa on käytetty vehnäjauhoja kananmunan ja sokerin lisäksi( ei tärkkelyslisää).
Jos vetopohja on tehty oikeilla ainesuhteilla ei ole mitään väliä kiertääkö sen kylmänä.
Leipomossa/konditoriassa ei ole mahdollista kiertää kuumana kun kerta-annos voi olla pinnavaunullinen eli 16 leivinpeltiä kerralla ei suinkaan yksi koti sähköuunin pellillinen.
ap mistä tämä leipuri puhui?
kääretorttu pitää kiertää kuumana rullalle jos siinä pohjassa on käytetty vehnäjauhoja kananmunan ja sokerin lisäksi( ei tärkkelyslisää). Jos vetopohja on tehty oikeilla ainesuhteilla ei ole mitään väliä kiertääkö sen kylmänä. Leipomossa/konditoriassa ei ole mahdollista kiertää kuumana kun kerta-annos voi olla pinnavaunullinen eli 16 leivinpeltiä kerralla ei suinkaan yksi koti sähköuunin pellillinen.
ja vieläpä noin mitättömässä asiassa.. Ja kyseessä tuskin oli leipomo vaan kotikeittiö..
kuinka se saa sen törön kääretorttunsa rullalle. Yllättäen viskasikin täytetyn pohjan sivuun ja alkoi esitellä valmista leivosta...
Itse en saa aina kääretorttua onnistumaan ja olisinkin halunnut nähdä, että ammattilainen sen tekee.
osata täyttää oikein.
Massaa vedetään myös kulmiin. Kun käyttää kulmapalettia ristikkäisvedoin massan levittäminen on helppoa.
Enpä taida jatkossa antaa vinkkejä teille kun kyselette apua niin paljon vittuilua on tullut tähän ketjuun.
Tämän "keharin" apu on ollut monesti tarpeen täällä palstaileville, kysytään milloin mitäkin ja olen aina auttanut mielelläni. Tekstistäni on saatu selvää ja jopa kiitelty ohjeista. Nyt se on loppu.
kuinka se saa sen törön kääretorttunsa rullalle. Yllättäen viskasikin täytetyn pohjan sivuun ja alkoi esitellä valmista leivosta...
Itse en saa aina kääretorttua onnistumaan ja olisinkin halunnut nähdä, että ammattilainen sen tekee.
ei leipuri eikä kondiittori tästä olen satavarma. Ammattilainen ei tee niin alkeellisia virheitä mitä tuo nainen teki.
Tiedän syyt miksi jotkut ei saa sitä torttuaan kiertymään rullalle mutta just edellisessä viestissäni päätin lopettaa tietojeni jakamisen.
En nähnyt ohjelmaa, mutta ilmeisesti siinä annettiin ohjeita kotileipureille eikä leipomoille! Mutta hyvä kun sait kicksejä, ap. Voisit tietysti käyttää aikasi luovasti, omien ja omintakeisten leipomo- ja konditoriatuotteiden kehittelyyn, Maikkarin ohjelmien katsomisen ja niiden netissä haukkumisen sijaan.
ap mistä tämä leipuri puhui?
kääretorttu pitää kiertää kuumana rullalle jos siinä pohjassa on käytetty vehnäjauhoja kananmunan ja sokerin lisäksi( ei tärkkelyslisää). Jos vetopohja on tehty oikeilla ainesuhteilla ei ole mitään väliä kiertääkö sen kylmänä. Leipomossa/konditoriassa ei ole mahdollista kiertää kuumana kun kerta-annos voi olla pinnavaunullinen eli 16 leivinpeltiä kerralla ei suinkaan yksi koti sähköuunin pellillinen.
halvat huvit olikaan?