Pahimmat ruokasyntinne?
Satutteko tykkäämään jostakin ruoasta, josta ei "kuuluisi" pitää tai onko teillä jotain salaisia paheita tai erikoisia ruokayhdistelmiä?
Minun syntini on, ja kehtaan myös tässä tunnustaa että pidän enemmän kaupan valmiista guacamolesta ja tomaattisalsasta kuin itse tehdystä.
Joskus tulee himo niihin kaupan valmiisiin juustopastoihin, joita myydään kuivaruokana pussissa ja joihin lisätään vain vesi. En tiedä mikä niissäkin sytyttää, mutta varmasti en tykkäisi niin paljon jos itse tekisin. Joku eineksen maku varmaan himottaa.
Mitäs tunnustettavaa teillä on? Ja toivoisin, että ketju pysyisi sellaisena, ettei ketään syyllistettäisi ruokasyntien takia. Kaikilla meillä niitä varmasti on, joten antaa palaa :)
Kommentit (541)
Saarioisen roiskeläpät. Nimenomaan jauhelihalla, nämä kinkku- ja kasvisversiot olivat aivan kammottavia.
Toinen on Blå Bandin suklaamoussejauhe, joka vatkattiin vaahdoksi maidon kanssa. Hitto kun saisi paketillisen tätä juuri nyt.
Pågen Gifflar -minikanelipullat pääsevät kolmannelle sijalle. Vieläkö näitä myydään? Sen pussin kun aukaisi, niin helpolla sitä ei käsistään päästänyt.
Reseptit on varmaan näissä kaikissa jo muuttuneet viime kokeileman jälkeen. mutta tämä oli aikoinaan minun syntisten herkkujen pyhä kolminaisuus. Ai että näitä muistoja.
Vierailija kirjoitti:
Mistä saa hyviä mozzarellatikkuja?
Pirkka on toistaiseksi paras kokeilemistani, s-ketjun myymä merkki hyvä kakkonen. Lidlin mozzarellatikut kannattaa jättää ostamatta, aivan hirveitä. Paistetaan pannulla reilussa öljyssä rapeiksi, kuivataan talouspaperin päällä enimmät öljyt ja syödään valkosipuliaiolin kanssa. Uunissa ei tätä hyvää herkkua kannata pilata.
Ai juku, meinasin unohtua:
siskonmakkaroista pieniä kökköjä lautaselle, ne mikroon ja kypsentää ns puolikypsäksi ja sitten naamariin.
Joskus vielä juustoa päälle, jos sattuu olemaan sopivaa kaapissa.
Mutta aina kun siskistä teen, paan yhden makkaran sivuun ja piiloon tätä syntiä varten.
Syön voita välillä ihan paljaaltaan. Otan kunnon palan ja annan sulaa suussa. Enkä muuten ole lihava, vaan muuten terveellisesti syövä hoikka.
Asun yksin, joten voin sotkea mitä haluan.Toisille laitan hyvää itse tehtyä ruokaa.
Pieni pyöreä näkkäri,oivariinia reilusti ja paksusti juustoa,sitten mikroon.Kunnolla täytyy juuston kuplia.
Ryvita näkkäri,miel.sesamin siemenillä,oivariinia ja Koskenlaskija sulatejuustoa,levittyvää paksu kerros…
Tuore ruispala,oivariinia sekä Aura juustoa paksusti.Ryvita näkkäri,oivariinia,miel.Pirkka tonnikalaa,öljyssä, siihen päälle ja kunnolla suolaa.Piimää aina ruokajuomana.Tonnikala on välillä S marketin chilitonnikalaa,hyvää!Digestive keksejä peukalon hangallinen sekä sekamehua,telkun katsomista herkkua.Välillä syön joka päivä Maraboun appelsiinikrokantti levyn,ison..En ole ylipainoinen.
Parasta kahvia on Xtran suodatinkahvi.
Vierailija kirjoitti:
Mistä saa hyviä mozzarellatikkuja?
Pakastealtaasta tai -kaapista, kalapuikkojen vierestä. Onkohan Pirkka. Sweet chili -kastikkeessa. Uunissa paljon kauemmin kuin ohjeessa lukee, silleen että juusto kunnolla tursuaa ulos. Aah.
Kermajuustoa ja tuorekurkkusiivuja kerroksittain, juustoa paksusti.
Kun olen yksin kotona, sulatan ruoaksi pussillisen pakastekatkarapuja, pitää olla vielä vähän kohmeisia ja sitten vaan sormilla suuhun....
Pikanuudeleita nakertelen välillä ihan keittämättä.
Ja tää on herkkua: banaanin ympärille kiedotaan pekonia niin että banaani peittyy pekonilla kokonaan, sitten mikroon niin kauan että pekoni on kunnolla kypsää ja banaani pehmennyt, nam!
Unohtui eräs herkku.Oltermanni juustoa,ei kevyttä, muukin juusto käy,esim.hyvä Edam.Sille meetwurstia tai valkosipulileikettä, rullalle ja nakerran nautiskellen. Menee monta satsia.....
Minulla on karkkipäivä melkein joka päivä. En vain voi olla syömättä sitä vaikka olenkin ylipainoinen, hampaani ovat huonossa kunnossa ja minulla ei ole kovin paljon rahaa käytössä ruokaostoksiin, mutta silti aina kuin vain pystyn, niin ostan edes vähän karkkia ja sen takia ostan sitten mieluummin mahdollisimman halpoja ruokia, että jäisi rahaa karkkiin.
Koskenlaskijajuusto. Hups ja koko paketti on mennyt suuhun.
Vierailija kirjoitti:
Unohtui eräs herkku.Oltermanni juustoa,ei kevyttä, muukin juusto käy,esim.hyvä Edam.Sille meetwurstia tai valkosipulileikettä, rullalle ja nakerran nautiskellen. Menee monta satsia.....
Oho, luulin, että mun juusto-kinkkurullat on ainutlaatuinen pika-ateria-keksintö. ;)
Paras ketju hetkeen, täältä saa muistin virkistykseksi hyviä ideoita viikonlopun ostoslistaan!
Saarioisen imelletty perunalaatikko. Tätä saa vain joulun aikoihin ja ostan sitä pakastimeen ruokaorgioitani varten. Toimii savulohen, kinkun, paistetun pekonin tai melkein minkä vaan kanssa, kylkeen Forssan punajuurisalaattia ja a-vot. Lanttulaatikkoa saa luojan kiitos ympäri vuoden, nautintametodi kuten edellä.
Lihapiirakat. Väliin kinkkua ja reilusti juustoa, viimeistele sinappikurkkusalaatilla ja valkosipulimajoneesilla.
Daim-kakku. Puolisen kakkua saattaa hujahtaa huiviin ihan tuosta vaan.
Suklaa. Helposti menee levy kerralla, juuri maistelen tätä uutta jossa Dominokeksejä.
Vierailija kirjoitti:
Tunnustan:
Nakit kylmänä paketista, mutta syöntiä ennen ne on kuivattava talouspaperiin, en voi syödä märkiä nakkeja. Ja nakin päälle järjetön määrä sinappia, jokaiselle haukkaukselle omansa.
Aura Gold -juusto suoraan paketista murrettuna.
Purkkiherkkusienet käsin purkista kaiveltuna.
Leikkeleet suoraan paketista, juustoa päälle (meillä nämä kulkee nimellä "köyhän miehen voileipä - ei voita, ei leipää").
Pakasteranuja suoraan pelliltä, dipataan runsaaseen ja tuliseen srirachaan.
Sulatan juustonkannikat paistinpannulla, maustan raclettemausteella ja syön puuhaarukalla suoraan pannulta.
Pakastekarviaiset jäisinä (paitsi tää taitaa olla jo liian terveellinen ollakseen 'synti').
Teillä ei taida paljon aikaa ja sähköä kulua ruoanlaittoon ja tiskaukseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tunnustan:
Nakit kylmänä paketista, mutta syöntiä ennen ne on kuivattava talouspaperiin, en voi syödä märkiä nakkeja. Ja nakin päälle järjetön määrä sinappia, jokaiselle haukkaukselle omansa.
Aura Gold -juusto suoraan paketista murrettuna.
Purkkiherkkusienet käsin purkista kaiveltuna.
Leikkeleet suoraan paketista, juustoa päälle (meillä nämä kulkee nimellä "köyhän miehen voileipä - ei voita, ei leipää").
Pakasteranuja suoraan pelliltä, dipataan runsaaseen ja tuliseen srirachaan.
Sulatan juustonkannikat paistinpannulla, maustan raclettemausteella ja syön puuhaarukalla suoraan pannulta.
Pakastekarviaiset jäisinä (paitsi tää taitaa olla jo liian terveellinen ollakseen 'synti').
Teillä ei taida paljon aikaa ja sähköä kulua ruoanlaittoon ja tiskaukseen.
Sulla mennyt koko ketjun pointti ohi? Tässä kerrotaan omia ”salaisuuksia”, mitä yleensä tehdään yksin. Miten voit päätellä mitään perheen sähkönkulutuksesta - yhden ihmisen satunnaisten syömisten perusteella?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tunnustan:
Nakit kylmänä paketista, mutta syöntiä ennen ne on kuivattava talouspaperiin, en voi syödä märkiä nakkeja. Ja nakin päälle järjetön määrä sinappia, jokaiselle haukkaukselle omansa.
Aura Gold -juusto suoraan paketista murrettuna.
Purkkiherkkusienet käsin purkista kaiveltuna.
Leikkeleet suoraan paketista, juustoa päälle (meillä nämä kulkee nimellä "köyhän miehen voileipä - ei voita, ei leipää").
Pakasteranuja suoraan pelliltä, dipataan runsaaseen ja tuliseen srirachaan.
Sulatan juustonkannikat paistinpannulla, maustan raclettemausteella ja syön puuhaarukalla suoraan pannulta.
Pakastekarviaiset jäisinä (paitsi tää taitaa olla jo liian terveellinen ollakseen 'synti').
Teillä ei taida paljon aikaa ja sähköä kulua ruoanlaittoon ja tiskaukseen.
Sulla mennyt koko ketjun pointti ohi? Tässä kerrotaan omia ”salaisuuksia”, mitä yleensä tehdään yksin. Miten voit päätellä mitään perheen sähkönkulutuksesta - yhden ihmisen satunnaisten syömisten perusteella?
Menikö tunteisiin?
Mistä saa hyviä mozzarellatikkuja?