Inhoan lehtikaalisipsejä
Oikeasti. Kuka voi tosissaan väittää, että noilla voisi korvata perunalastut ja popcornit? Kuin suuhun hajoavaa öylättiä söisi. Lehtikaali on vaan liian ohutta, että siitä saisi sellaisen rapean suutuntuman.
Kommentit (4)
Joo ei kyllä maistu itsellekään. Eikä nuo muutkaan terveysversiot yleensä mistään herkuista...
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 06:07"]
Oikeasti. Kuka voi tosissaan väittää, että noilla voisi korvata perunalastut ja popcornit? Kuin suuhun hajoavaa öylättiä söisi. Lehtikaali on vaan liian ohutta, että siitä saisi sellaisen rapean suutuntuman.
[/quote]
veget sanois että se on ihanaa...
söisivät vaikka keitettyä paskaa jos joku sanois että se olis kasvisperäistä.
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 10:05"]
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 06:07"]
Oikeasti. Kuka voi tosissaan väittää, että noilla voisi korvata perunalastut ja popcornit? Kuin suuhun hajoavaa öylättiä söisi. Lehtikaali on vaan liian ohutta, että siitä saisi sellaisen rapean suutuntuman.
[/quote]
veget sanois että se on ihanaa...
söisivät vaikka keitettyä paskaa jos joku sanois että se olis kasvisperäistä.
[/quote]
Koomisin tältä alalta oli joku vanha Voi Hyvin-lehti, jossa oli elävän ravinnon hampurilaisia joissa kansina oli leivän tilalla kaalinlehdet ja välissä jotain raakasosemössöpihvejä, ja mainostettiin kuinka on ihan yhtä herkullisia kuin tavallsiet hampurilaiset. Joo ihan varmasti, itse en välittänyt edes kokeilla.
Mä olen kiinnittänyt myös huomiota että niitä nyt kovasti kehutaan ja näkyy jossain noissa ruokasivulinkeissä. Tuntuu jo ajatuksena aivan hölmöltä ja kannattamattomalta alkaa kuivailla jotain sellaista. Ens kesänä vois miettiä vaikka voikukanlehtisipsejä tai koivunlehtisipsejä tai...
Aika epätoivoista. Ehkä pitää kokeilla tehdä niitä rasvattomia poppareita jos noin kovasti pitää yrittää hakea "terveellisempää" vaihtoehtoa.