Olisko kellään heittää koulupannarin ohjetta? Paksua ja hyvää :)
ajattelin repäistä ja tehdä pannaria, mutta tuntuu että ne mitä oon ennen tehneet on olleet sellaisia littanoita joissa sokeri on maistunut. Kouluissa on kuitenkin ollut sellaista paksua pannaria aina tarjolla ja haluaisin tehdä samanlaista. Osaisko kukaan antaa ohjetta? Litran maitoa ainakin käytän kun siinä on päiväykset tänään. :)
Kommentit (8)
4-5 muna
5dl vehnäjauhoja
1l maitoa
1tl suolaa
150g sulatettua rasvaa
tollasella ohjeella minä teen.
Eikö se ole enemmänkin tekijästä kiinni?
3 kananmunaa
puoli dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
1 tl suolaa
NÄMÄ VISPAAT
8 dl lämmintä maitoa
puoli dl sulatettua voita
LISÄÄT
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
SEKOITA ERILLISESSÄ ASTIASSA
LISÄÄT JOUKKOON
Leivinpaperille Uunipellille
Uuni 200/ 50 min. Keskilämpö
[quote author="Vierailija" time="20.04.2014 klo 18:10"]
4-5 muna
5dl vehnäjauhoja
1l maitoa
1tl suolaa
150g sulatettua rasvaa
tollasella ohjeella minä teen.
[/quote]
Minä teen muutoin samalla ohjeella mutta en laita mitään rasvaa.
Mulla muuten olisi, yhdestä vanhasta keittokirjasta. Helppo ja paksu, mehevä.
1l maitoa (punaista)
2 munaa
50g sokeria
50g voita
1/2tl soodaa
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
350g vehnäjauhoja
tein about tällaisella ohjeella:
4 munaa
0,5dl sokeria
1 tl suolaa
5dl jauhoja
100g rasvaa
litra maitoa.
Kun laitoin noita jauhoja normaalia enemmän, pannarista tuli vähän paksumpaa :)
noh, koitan sitten vanhalla reseptillä jos sattuis onnistuu. :)