Mitä jonkun toisen ihmisen ruuanlaittotapaa olet mielessäsi ihmetyellyt?
Minun kaveri ei laita keittoon (esim nakki tms) kokonaisia pippureita eikä ainoatakaan sipulia, ei kokonaisena tai pilkottuna. Kyllähän keittoliemeen kuuluu kokonaiset mauste- tai/ja mustapippurit makua antamaan. sekä sipuli.
Kommentit (2974)
Kauhee tarve tehdä ihan kaikki air fryerissä ja kehua miten se on niin paljon parempaa kuin muuten tehtynä
Tekee risottoa niin, että keittää riisit kattilassa. Ei laita tiettyjä mausteita (paprika, chili, kurkuma jne) pannulle öljyyn, vaan lisää vasta ruuanlaiton loppuvaiheessa.
Tämä nyt ei liity varsinaisesti ruoan valmistamiseen, mutta kaverini säilyttää valmiin ruoan huoneenlämmössä. Se on vähän outoa. Laittaa vain kannen päälle ja siinä ne sitten muhii seuraavaan päivään ja sitten sitä syödään edelleen. Juu, en syö siellä ikinä, aina oon "just lähtiessä syönyt".
Jauhelihan ruskistamatta jättäminen. Paistetaan sen verran että väri juuri ja juuri muuttuu punaisesta harmaaksi. Kun kaikki ne makuaineet syntyy lihaan vasta kun sitä kunnolla ruskistaa! Joskus joutunut syödä näiden kokkien luona jotka ei ruskista. Ällöttää se sitkeä ja mauton jauheliha ja saa vielä joka puraisulla jännittää onko sisältä raakaa.
Sitä, että valitetaan, että on NIIN kiire ja paljon työtä ja vaikka mitä ja sitten pitää kuitenkin keittää ja paistaa ja hauduttaa ja mehustaa ja pullottaa kaikki ruuat ja juomat IHAN ITSE.
Aivan älytöntä.
Siman ja munkitkin saa valmiina.
Ei siinä ihmisarvo katoa.
ei poista sormuksia laittaessaan ruokaa tai leipoessa, ei peitä hiuksia huivilla tai muulla päähineellä.
Sipulikeittopussin lisääminen lihapullataikinaan lienee ikäpolvijuttu?
Vierailija kirjoitti:
Sitä, että valitetaan, että on NIIN kiire ja paljon työtä ja vaikka mitä ja sitten pitää kuitenkin keittää ja paistaa ja hauduttaa ja mehustaa ja pullottaa kaikki ruuat ja juomat IHAN ITSE.
Aivan älytöntä.
Siman ja munkitkin saa valmiina.
Ei siinä ihmisarvo katoa.
Nopeammin tekee ruuan kuin jonottaa mäkkärin autokaistalla! Ei se silloin ole pikaruokaa
En ihmettele. Muutama kaveri on selän takana haukkunut mun taitoja, koska olen syöttänyt heille liian simppeliä ruokaa. Itse en pidä heidän tekemistä ruuista, mutten myöskään hauku. Antaa muiden vuolaasti kehua, vaikka eivät olisikaan sitä mieltä...
Vierailija kirjoitti:
Ei laita kokonaisia pippureita ruskeakastikkeeseen.
No ei todellakaan laiteta vaan jauhelihamaustetta, mustapippuria, paprikajauhetta ja tumma naudanliemikuutio.
Hans Välimäki
Alkoi huutaa kun tehtiin keksejä ja olin käyttämmässä samaa leivinpaperia useampaan kertaan keksejä paistaessa. Väitti että paperi voi syttyä palamaan. Näytin paketista tekstin että niin voi toimia, ei silti uskonut.
PS. paperi ei ollut edes tummunut.
Eräs ravitsemisalan koulutuksen saanut sukulaiseni keitti nakit aina pötkönä, ts ei irroitellut niitä toisistaan vaan siinäpähän oli parinkymmenen nakin jono kattilassa.
Samoin salaatissa oli ananasrenkaat kokonaisina.
Vierailija kirjoitti:
Huuhtelee keitetyn pastan kylmällä vedellä.
Huuhtelee pastan? Miksi?
Anoppi on legendaarisen onneton kokki, mutta hänen tapansa edelleen pahoinpidellä pihvit paistamalla ne miedolla lämmöllä sitkeiksi kengänpohjiksi on jotakin, mitä en ikinä opi ymmärtämään.
Vierailija kirjoitti:
Alkoi huutaa kun tehtiin keksejä ja olin käyttämmässä samaa leivinpaperia useampaan kertaan keksejä paistaessa. Väitti että paperi voi syttyä palamaan. Näytin paketista tekstin että niin voi toimia, ei silti uskonut.
PS. paperi ei ollut edes tummunut.
Mä käytän aina samaa paperia niin kauan kuin se pysyy ehjänä.
Vierailija kirjoitti:
Silppuaa salaattikasvikset postimerkin neljäsosan kokoisiksi, jolloin salaatti näyttää biojätteeltä valmiiksi.
Salaatti pitää pystyä syömään pelkällä haarukalla. Itse inhoan kun kaikki tarpeet on laitettu suurinpiirtein puoliksi. Eihän niitä saa kulhostakaan kuin onkimalla. Laiskan ruuanlaittajan merkki.
Silppuaa salaattikasvikset postimerkin neljäsosan kokoisiksi, jolloin salaatti näyttää biojätteeltä valmiiksi.