Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siis hyi! miten pahaa on maitorahka

Vierailija
11.12.2012 |

mitä ihmettä te laitatte siihen, että voitte syödä ilman sokeria ja kermavaahtoa?? Olen laittanut marjoja ja hedelmiä, mutta joko niitä saa olla desitolkulla tai maitorahkaa vain ruokalusikallinen, että sitä vois sanoa hyväksi.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta ei tulisi sitten mieleenkään yrittää sitä "väkisin" syödä minkään kanssa. Eihän kenenkään ole pakko rahkaa syödä.

Vierailija
2/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aluksi laitoin 250 g rahkaa puolikkaan purkin ananasmurskaa ja pilkoin makeudeksi 1/4 banaanin. Nykyään laitan pari lusikallista marjoja ja hyvältä maistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marjakeitoilla menee tääl.

Vierailija
4/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuten laitan muroihin ja kaikkeen muuhunkin mihin muuten tavataan sokeria laittaa.

Vierailija
5/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikö noissa ananaksissakin ole sokeria ihan hirveästi ja mehukeitoissa ja -tiivisteissä myös?



Makeutusaineita en itse suuhuni laittaisi...

Vierailija
6/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai lusikallisen tai kaks mustikoita tai mustaherukoita.



mutta niissä rahkoissakin on eroja. esim. ennen tuli ostettua rainbow rahkaa. mutta sehän on aika järkkyä.



nykyään syön valion pehmeää maitorahkaa. siinä on sellaisenaan syötäväksi mukavampi koostumus (nimensä mukaan ei niin tinttanaa) ja makukin on mielestäni pehmeämpi. en ole katsonut, mitä eroa siinä ravintoarvoiltaan on, kun en tuollaisista niinkään ole kiinnostunut. maitorahka vain on maistuva, helppo ja täyttävä välipala kotona tai lounas töissä. en siis laihduta / bodaa.



ja tosiaan, kuten joku aiempikin sanoi, se on myös tottumiskysymys. aluksi ei ollut mustakaan ihan kauhean hyvää. just banaanin ja pilttisoseiden kanssa maistui. pikkuhiljaa muut maut karsiutui sitten kokonaan pois ja maistuu kivalta ja raikkaalta ihan sellaisenaan.



kokeile esim. omenasoseen kanssa. sellasia "tuubeja" luomuomenasosetta ainakin myydään, kätevä puristaa sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
11.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sitäkään.

Vierailija
8/11 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

millä voi vähän taittaa sitä kirpeyttä, on lisätä rahkaan raejuustoa! Sitten ei tarvita makeuttakaan enää paljoa, plus rahka tuo annokseen lisää proteiinia... =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

karppaajat saa syödä kermaakin, tai riko kananmuna sekaan, pehmentää makua. Niinhän se rahkapiirakankin täyte tehdään että lisätään rahkan sekaan muna ja sokeria. Jos et makeutusainetta halua käyttää niin osta luontaistuote kaupasta kunnon steviaa (ei mitään sekoitusjauheita esim. canderel jossa on makeutusainetta mukana) ja makeuta sillä. Puhdas luonnontuote

Vierailija
10/11 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

On yhtä hyvää kuin Valion pehmeä ellei jopa parempaa ja ravintoarvoiltaan parempaa kuin valio pehmeä (muistaakseni).



Mun rahkasuosikit:



*1prk rahkaa + 100g mehukeittoa sokeroimaton tai sokeroitu+ 1rkl auringonkukansiemeniä

*1prk rahkaa + tuoremehua + banaani + maustamaton jugurtti + mansikoita ja näistä smoothie

*1prk rahkaa pehmennykseksi loraus vähärasvaisinta ruokakermaa + ananasta tms.



Teen jälkkärirahkankin ruokakermaan välillä kun haluan kevyempää. Sehän ei vatkaudu joten kuohkeus jää puuttumaan, mutta pehmentää makua. Kuohkeutta saisi vaikka valkuaisvaahdosta. En ole kokeillut kylläkään :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehkä purkilliseen noin teelusikallisen ja esim. mustikoita. Käytän Valion pehmeää rahkaa.