avocadopasta a'la Joh... ,eiku Hann...EIKU Jarna
Jarnakin sitten teki päivityksen trendikkäästä avocadopastasta. Mutta ihan omalla reseptillään.
Nyt en tosiaan tiedä mitä ajatella.
Keksikö hän reseptin sattumalta vai oliko taustavaikutteita.
Kommentit (9)
On hyvä julkaista työväen versio omistavan luokan herkusta, varsinkin näin vaalihuuman ollessa huipussaan.
Se tapahtuu korvaamalla pecorino pikkusiskolla, (ja valkosipuliakaan ei tarvitse erikseen lisätä, kätevää)
Kun vielä korvaa spaghetin tagliatellellä, niin se on siinä.
Onko J muka kuntavaaliehdokas?
Ei taida olla, mutta varmasti hengessä mukana työväenaatteen puolesta.
Tässä alkuperäinen resepti vertailuksi:
http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/ruoka/avokadopasta_on_kuuma_ruok…
kuka jarna?
Dust in The Wind -Jarna tietty
tyylisuuntauksia.blogspot.com
On hyvä julkaista työväen versio omistavan luokan herkusta, varsinkin näin vaalihuuman ollessa huipussaan.
Se tapahtuu korvaamalla pecorino pikkusiskolla, (ja valkosipuliakaan ei tarvitse erikseen lisätä, kätevää)
Kun vielä korvaa spaghetin tagliatellellä, niin se on siinä.
Tuossa oli myös pestoa ja pinjansiemeniä alkuperäisestä poiketen.
Unohtamatta rucolaa. Ja keitetyn veden + suolan käyttämistä pastan keitinveden sijaan.
Puhumattakakaan, että spaghetti korvattu tagliatellella. IHAN ERI RUOKALAJI KYSEESSÄ.
yhdistävä tekijä on avokado.
Kyllä Jarna osaa :D
versio on toisaalta tuo Jarnan resepti. Kaikkien piltit eivät syö valkosipulia raakana. Pikkusiskon pinnassa se ei ole ihan yhtä tujua.
Ja monissa blogeissakin ylistetty. Useimmat ovat inspiroituneet Chicling-blogin tai Safkaa-kirjan reseptistä. Hesarikin kirjoitti tästä blogi-pastailmiöstä taannoin. Jarna on taas ajan hengessä mukana, silti rohkeasti omana itsenään.
Reseptit ovat tosi houkuttelevia, mutta harmi, kun en itse pidä parmesaanista.