Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä takia lähihoitajia mollataan mutta kokkeja ei ?

Vierailija
20.03.2012 |

Tätä olen ihmetellyt moneen kertaan :D Lähihoitajia mollataan tosi paljon, lähihoitajiksi menee ne jotka ei muualle pääse, se on paskahommaa, tyhmien hommaa jne. Tiedättehän te. Mä olen itse kokki enkä ole IKINÄ kuullut kenenkään mollaavan työtäni vaikka minullakin on vain ammattikoulututkinto ja teen huonopalkkaista työtä. Mistähän moinen johtuu?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

terveisin yo-lähihoitaja

Vierailija
2/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähärit on useimmiten naisia, mitä kokit ei ole.



Lähihoitajilta saa todella helposti pillua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähärit on useimmiten naisia, mitä kokit ei ole.

Lähihoitajilta saa todella helposti pillua!

Vierailija
4/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhdeltäkään lähihotajalta en ole vielä toistaiseksi saanut mitään.



Mollaaminen johtuu siitä, että mollaajat eivät ole itse vielä sairastuneet koskaan niin, että olisvat joutuneet sairaalaan.



Lähäreitä mollaa vain ne, jotka ovat itse fyysisesti terveitä.



Etsikääpäs sellainen ihmine, joka on ollut siaraalahoidossa tai jonka läheinen on ollut - ja kysykää häneltä, että kumpaa hän arvostaa enemmän, kokkia vai lähäriä?



Eikä siis sillä, etten arvostaisi kokkeja ( palaa lukemaan otsikkoni :).

Vierailija
5/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ennen kokki oli arvostettu ammatti, ihmiset eivät ymmärrä että nykyisin kaikki amiksesta köksäpuolta valmistuneet on kokkeja, jotka sitten suurkeittiöissä turhautuvat lämmittäessään valmisjauhelihapihvejä huonolla palkalla, ennen nämä olivat keittiöapulaisia tai keittäjiä ja kokit olivat ravintolakeittiöiden pomoja.



Tervesin entinen kokki nykyinen lähihoitaja.

Vierailija
6/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ravintolakokilla ole iso ero? Toinen työskentelee koulun ruokaloissa ym. ja toinen ruokaravintoloissa.



Luulen että arvostuksen ero johtuu siitä, että lähihoitaja pysyy siinä ammatissaan, eikä oikein ole sanottavia mahdollisuuksia "edetä uralla". Kokilla taas on enemmän mahdollisuuksia, JOS on lahjoja ja intoa alalle. Vert. lähihoitaja joka töissä esim. sairaalassa ja kokki joka sillä amatsukoulutuksellaan (+työkokemus päälle) pääsee helposti hyviin rahoihin kiinni (laskettelukeskusten sesonkityö) tai voi hakeutua huippuravintolaan töihin missä saa enemmän käyttää luovuuttaan, tai lähtee vaikka Karibian risteilyalukselle töihin, ta alkaa yrittäjäksi ja perustaa oman ravintolan. Eli yhdellä koulutuksella aukeaa monta eri tietä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
20.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kokkina oleminen ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kuusi