Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vispiä kaapissa, voiko siitä tehdä kerman ja pakastemarjojen

Vierailija
13.01.2012 |

kanssa marjavaahtoa? vai onko se leivontaan?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta jos vispikermaa tarkoitat niin sen kun vaahdotat (kulho tarvitaan vispilän lisäksi)

lisäät marjat ja sokeria ja vaniljasokeria.



Ruokakermat eivät sovellu vaahdotettaviksi kun niistä ei saa vaahtoa aikaiseksi.

Vierailija
2/4 |
13.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei siis kermaa.

onko se jotain kevytkermaa tms ent tiedä.



mutta laittaisin sitä, kermaa ja marjoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voidaan käyttää ihan vispikerman tapaan. (Ei siis kestä kuumentamista).

Vierailija
4/4 |
13.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kahdeksan