Työkaveri on kasvissyöjä, eikä voi käyttää hunajaa, koska siinä on mehiläisen
Kommentit (15)
Jotkut vegaanithan eivät käytä hunajaa, koska laskevat sen eläinkunnan tuotteeksi.
Jotkut vegaanithan eivät käytä hunajaa, koska laskevat sen eläinkunnan tuotteeksi.
t.ap
Siinäkin on hirvittävät määrät hyönteisten pikkuruisia osia.
Kyllä kai niitä mehiläisiä kuolee hunajan valmistuksessa muutamia, mutta vegaanit välttävät hunajaa koska siinä käytetään eläimiä ruoan valmistukseen: samasta syystä eivät syö maitotuotteita tai kananmunia, tai käytä nahkaa.
Kukin taaplaa tyylillään.
Tavallinen vegetaristi ja toisaalta vegaani ovat aika ääripäitä kasvissyöjien joukossa. Kasvissyönnin taustalla on yleensä eettiset periaatteet, toisin kuin karppauksen.
mehiläisen eritteitä.
t. vegaani
Ei saatana!!
BUHAHAHAHAHAHAAA!!!
koska se on lähinnä mehiläisen oksennusta. Ällötyskynnys täyttyy. En söisi kenenkään muunkaan oksennusta, miksi sitten mehiläisten? Enkä hunajaa mihinkään tarvitse.
Eläinten eritteet = yök, siis?
Luulin useamman vegaanin perustelevan veganismiaan sillä etteivät hyväksy eläinten orjuuttamista ihmisten ruokkimiseksi ja vaatettamiseksi.
vegaani voi oikein hyvin syödä puhdistettua valkoista sokeria, siitä ei tiedä mitä eläimiä siinä prosessin aikana on sokerin seassa lillunut, joten sitä mieluummin kuin kamalaa hunajaa. Ihanaa, kun on niin naiiveja ihmisiä kuin nämä viherpipertäjät.
Hunaja on hyvää ja paljon parempi makean lähde kuin esim. puhdistettu valkoinen sokeri. Nam!
koska se on lähinnä mehiläisen oksennusta. Ällötyskynnys täyttyy. En söisi kenenkään muunkaan oksennusta, miksi sitten mehiläisten? Enkä hunajaa mihinkään tarvitse.
Vai olisiko työkaverisi vegaani, joiden idelogiaan kuuluu, etteivät käytä mitään eläinperäistä. Mitään mikä on saatu eläimestä tai eläimen (joihin lasketaan kaikki eläinkuntaan kuuluvat, myös hyönteiset) tekemää.
Myös esim. liivate on pannassa. Vegaanit eivät käytä nahkaa, useimmat eivät myöskään villaa.
geenimanipuloituja lajeja.
t. ympäristötietoinen
On myös antibakteerista ja sopii makeutukseen tavallista sokeria paremmin (GI alle 60).
minun tuttavapiirissäni ei ole tuollaisa henkilöitä?
Olisi aina joku jolle saisi nauraa.