Kertokaa joku oma, hyväksi todettu spaghettikastike?
Miehelle pitäis laittaa ruokaa ja spaghettia ei olla syöty piiiiitkään aikaan. Mikään tomaattipohjainen ei käy kun mies allerginen... eiks porkkanaraaste kastikkeessa oo aika jam? vähän kermaa.. ? :)
Kommentit (5)
Ainekset
3 kynttä valkosipulia
250 g pastaa
250 g pekonia
1 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
mustapippuria
hienonnettua persiljaa
Ohjeet
kuullota sipulia, valkosipulia, lisää pakastepinaattia ja anna sulaa sekaan, fetajuustoa joka saa myös sulaa osin sekaan, kermaa/ruokakermaa joukkoon.suolaa ja muita mausteita mielen mukaan. myös kaprikset käy hyvin joukkoon.
1 prk ruokakermaa
150g (tai siis sellainen pakkaus) kylmäsavulohta
400g pussi tai tuore "puska" parsakaalia
sipuli
valkosipulia
keitä parsakaali kypsäksi ja hienonna sauvasekoittimella. Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää kylmäsavulohi ja paista kypsäksi. Lisää ruokakerma ja parsakaalimössö. Mausta jos haluat sitruunamehulla, pippurilla ja parmesanjuustokaan ei tee tälle kastikkeelle hallaa. Tarjoa pastan kanssa.
Pekonia ja punasipulia paistetaan, lisätään valkosipulia, ruokakermaa, mustapippuria ja pilkottua aurinkokuivattua tomaattia. Annetaan porista hetki, ja eikun spagetin päälle ja ääntä kohti.
kuullota munakoisoviipaleita, sipulia ja pinaattia. mausta pippurilla, suolalla ja sopivilla yrteillä (välimerenyrttisekoitus on ihan hyvä, tai basilika, timjami, rosmariini) Asettele nämä keitetyn spaghetin päälle lautasele tai uunivuoalle. Ripottele päälle juustoraastetta (parmesania tai mozarellaa jos tykkäät perinteisestä - mä tykkään ihan emmentalista tai savujuustosta). Kuorruta uunissa 200 asteessa kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.
Jos porkkanaraastettasta tykkätt, voit vaihtaa yhden kasviksista siihen, mutta kuullota sekin kuitenkin.