Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

APUA!!! Mokasinko minä nyt? Tein vaivalla ruokaa ja sitten laitoin juustoraastetta...

Vierailija
11.10.2011 |

Siis tein ihan ajan kanssa uuniruokaa, kesti tosi kauan ja näin vaivaa. Lopuksi ripottelin päälle juustoraastetta (se oli avattu, mutta päiväystä 19.11 asti) ja kun olin valmis, työnsin sen uuniin ja aloin haistella käsiäni. Kauhea juustonhaju! Sellainen oikein voimakas ja "paha", mikä ei tuosta juustosta pitäisi tullakaan, emmentali tms mieto!



Eikä!!! Se juusto taisi olla vanhaa!!! Ei ollut hometta tms mutta vanhaa!!!!



Tuolla se ruoka on uunissa ja harmittaa :( Menikö koko vaivannäkö hukkaan? :((((



Ei kai siitä juustosta voi mitään tapahtua kun se on kuitenkin kuumassa uunissa? Ettei tule listeria tms??? Apua!!!!!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikea sanoa, onko pilalla, mutta vissiin juusto oli jo vanhentunutta ja haisee siksi voimakkaasti. Homeen hajun tunnistaa kyllä, vaikka hometta ei olisikaan.



Syökää pois vaan, jos maistuu...

Vierailija
2/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakko mennä nyppimään ne juustot pois :((((

Vierailija
4/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

korkeintaan n. 5vrk.

Vierailija
5/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voi hyvä luoja sentään!

Päiväykset on tarkoitettu avaamattomille pakkauksille. Ei joku juustoraaste todellakaan säily avattuna yli kuukautta.

Vierailija
6/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

:( Tein kana-kerma-pastaa uunissa kamalan makuista oli ja roskiin meni. Sen jälkeen ei ole tehnyt mieli uunissa tehtyä kanapastaa.Ota nopeesti lastalla pois juustot jos saat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakko mennä nyppimään ne juustot pois :((((

En oikein tajua, miten ei juustoa laittaessa jo huomaa, että se haisee. Uusavuttomuutta parhaimmillaan.

Vierailija
8/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on nuha enkä haista kuin läheltä! :( Onneksi en laittanut sitä juustoa ruoan sisään kuten ensin ajattelin! Nyt yritin nyppiä kahden lusikan avulla juustot pois siitä päältä. En tiedä lähtikö kaikki, ei varmaan. Toivottavasti se ei maistu pahalta :(((((

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä aina haistan juustoa ennenkuin käytän. Juustoraasteet menee tosi äkkiä huonoksi.

Vierailija
10/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä aina haistan juustoa ennenkuin käytän. Juustoraasteet menee tosi äkkiä huonoksi.

Mä meinasin jokin aika sitten käyttää vajaan viikon avattua raastetta ja pilalla se oli, itse asiassa homeessa :P Järkevämpää on raastaa kimpaleesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja erehdyksiä voi sattua kenelle vaan. Et ole ap uusavuton. :)

Vierailija
12/14 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensi kerralla pakastan juustoraasteet :D Katsotaan onko maha kuralla huomenna...

t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
12.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä ostan aina ison palan sitä Valion Arkijuustoa, kilo ja vartti on jotain päälle 5 euroa, oikeasti varmaan halvinta juustoa mitä kaupasta saa. Raastan ainakin puolet siitä aina pakkaseen sellaisissa pienissä minigrip-pusseissa, siitä aina otan sitten pussin tai pari kun tartten. Ennen mulla kävi just samalla tavalla, että juustoraaste pilaantui jääkaapissa kun ei sitä koko pussia tule käytettyä parin päivän sisällä.

Vierailija
14/14 |
12.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sattuuhan sitä!