Mikä on ällöttävin ruoka jota olet koskaan maistanut?
Kommentit (105)
Lasipurkissa lilluvat sillinpalat !
Tappaiskeitto. Työni vuoksi jouduin osallistumaan metsästysseuran tilaisuuteen, jossa ruokana hirven sisälmyksistä tehty tappaiskeitto. Jo pelkkä haju oli kamala, mausta puhumattakaan, kohteliauussyistä oli pakko syödä. Yök, yök yök!!!
Maksapihvi ruskeassa kastikkeessa. Kaverilla jouduin syömään kasarilla. Kotona ei onneksi ollut tuollaista.
Läskinpalamuhennos Neuvostoliitossa aikoinaan.
Ei oikeastaan ole sellaista, menee sisälmykset yms. Kunhan vaan on tuoreet ainekset. Heinäsirkkoja olen syönyt, raja menee varmaan jossain hämähäkeissä ja toukissa
Raaka kananmuna, jos sitä nyt yksistään voi ruoaksi sanoa.
Miten munakas ja lihakeitto voi olla ällöttävää?
No kai ne voi, kun noin vastaisit.
Ihan neutraaleja varmaan miltei kaikille m
Osteri. Hyi saatana sitä muljuvaa limaklönttiä suussa, meinasin oikeasti oksentaa. Kun yritin purra, vain limainen, sitkeä möykky muljahteli. Syljin koko paskan ulos enkä enää ikinä ole suostunut moista suuhuni pistämään.
Ennen vanhaan täällä oli perinneruoka, suolpuolikkaat eli suolasilakat keitettiin vedessä kuorimattomien perunanpuolikkaiden kanssa. Harmaassa liemessä lillui irtonaisia silakan silmiä...
Mykyrokka, ei ollut mun juttu..."Mykyrokka on savolainen perinneruoka. Se on keittoruoka, joka sisältää perunoita, lihaa (yleensä sianlihaa), sydäntä, sisäelimiä, kuten maksaa ja munuaisia, sekä oleellisesti mykyjä. Mykyt (tai myvyt) ovat jauhosta ja verestä valmistettavia sattumia, jotka kypsennetään kiehuvassa vedessä"
Kesäkeitto. Lapsena meillä oli sitä joka toinen viikko. Siskon kanssa istuttiin ja itkettiin aina pari tuntia löyhkäävän sopan ääressä. Kumpikaan ei voinut syödä haisevaa keitettyä kukkakaalia maidossa. Pelkkä haju oksettaa vieläkin keski-ikäisenä.
Sisäelimistä tehtyä keittoa Itä-Euroopassa yli 30v sitten. Liemi oli tiskiveden väristä harmaata ja siellä lilli keuhkon ja munuaisen yms paloja. Kun emäntä poistui keittiöstä annoin lautaseni kaverilleni, joka söi. Vieläkin meinaa tulla oksu suuhun muistelemisesta.
Munamaitoon tehty makaronilaatikko
Ystäväni tarjosi Vappu Pimiän reseptillä tekemäänsä kukkakaali-kurkkusalaattia (johon tulee myös mm. korianteria). Ihan hirveää! Mitään niin pahan makuista en ole syönyt sitä ennen enkä sen jälkeen! Ystäväni tykkäsi kyllä.
Vierailija kirjoitti:
Maksapihvi ruskeassa kastikkeessa. Kaverilla jouduin syömään kasarilla. Kotona ei onneksi ollut tuollaista.
Se oli sitten huonosti tehty. Kunnolla valmistettu maksapihvi on herkkua.
Kalakukko