karppaajille rasva-kysymys
eli te saatte syödää rasvaista ruokaa, tyydyttyneitä, kovia rasvoja, enemmän kuin mitä "Ravintosuosituksissa" on perinteisesti suosittu.
Eikö ne rasvat jää verisuoniin? Mites kaikki sydänsairaudet? Runsas eläinrasvojen käyttö aiheuttaa sydäninfarktin, aivoinfarktin, sepelvaltimotaudin?
Vai onko minulla ihan eri käsitys näistä rasvoista?
Kommentit (2)
Vahvaa näyttöä ei tutkimuksilla ole siitä saatu. Vaikka siihen on puolisen vuosisataa käytetty hyvinkin tehokkaasti, silti ei ole ainuttakaan tutkimustulosta joka vahvistaisi rasvateorian. Sen sijaan löytyy tutkimustuloksia joiden mukaan ravintorasvojen vähentäminen on haitallista. Olisi korkea aika kuopata jo rasvateoria ja kolesterolihypoteesi.
http://karppaus.info/
pänttää sieltä.