siis miten ei leipä kestä edes yhtä päivää ilman että on heti homeessa??
ostin eilen leipiä ja tänään olivat jo homeessa. otin vielä perimmäisimmän pussin että eivät ole mitään vanhentuneitakaan
Kommentit (41)
Säilytä jääkaapissa, kestää hyvin yli viikon päiväyksestä.
Älkää kyselkää täällä tyhmiä... kohta kaikki kaikkoaa 😝
Tämä sää tekee sitä. Sisällä kypsyy sipulitkin aivan liian nopeeta, että nekin laitoin jääkaappiin. Yleensä en pidä. yms.
Säilytän leipiä jääkaapin ylähyllyllä vaikka asiantuntijat eivät sitä suosittele, mutta tällä konstilla pysyvät hyvinä pitkään.
Vierailija kirjoitti:
Katsoitko leivän päiväystä?
Et ymmärtänyt lukemaasi?
Homeitiöitä asunnossa ja huono käsihygienia.
Vierailija kirjoitti:
Homeitiöitä asunnossa ja huono käsihygienia.
ei varmasti ole huono käsihygienia kun mulla on ocd ja pesen käsiä aivan neuroottisesti 😂 miten niistä homeitiöistä pääsee eroon??
Minä säilytän aina jääkaapissa leivät. Paahtimen kautta syötäväksi- paahdettu ruisleipäkin on tosi hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Homeitiöitä asunnossa ja huono käsihygienia.
ei varmasti ole huono käsihygienia kun mulla on ocd ja pesen käsiä aivan neuroottisesti 😂 miten niistä homeitiöistä pääsee eroon??
Asunnon desifiointi ja ongelmien korjaaminen. Oletko varma että et kaiva peräreikääs ja sitten leipäpussia?
Leipälaatikko täynnä homeitiöitä jo alunperin kenties?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Homeitiöitä asunnossa ja huono käsihygienia.
ei varmasti ole huono käsihygienia kun mulla on ocd ja pesen käsiä aivan neuroottisesti 😂 miten niistä homeitiöistä pääsee eroon??
Asunnon desifiointi ja ongelmien korjaaminen. Oletko varma että et kaiva peräreikääs ja sitten leipäpussia?
älä jaksa trollata, en edes vastaa tuohon mitään.
Vierailija kirjoitti:
Leipälaatikko täynnä homeitiöitä jo alunperin kenties?
Se kuulemma kaivaa takapuoltaan ja sitten sormettaa leipiä.
Vierailija kirjoitti:
Leipälaatikko täynnä homeitiöitä jo alunperin kenties?
olivat muovipussissa
Hiiva on erittäin reaktiivista. Harva tajuaa mittasuhteita, tai on edes kuullut koskaan. Havainnollistettuna vaikka se, että yhdestä (1) teelusikallisesta normaalia leivontahiivaa, saadaan miljoonalle (1 000 000) diabeetikolle vuoden insuliiniannostuksensa. Ja kyse on vain optimaalisesta ympäristöstä. Lämpö ja kosteus on merkittävimpiä osia sitä. Myös ihmiselimistö "kasvualustana".
En tiedä, löytyykö esim. yleltä vielä vuosia vanhaa laadukasta ja laajaa reportaasia tästä. Sekin on niin paljon muuttunut. Eikä edukseen.
En säilytä jääkaapissa vaan pakastimessa josta otan tarvitsemani määrän.
Ei homehdu.
Pakastimeen leivät heti ja sieltä ottaa sulamaan yksi kerrallaan tarpeen mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Homeitiöitä asunnossa ja huono käsihygienia.
Ei, vaan kesän kuuma ja kostea ilma. Talvella säilyy pitkäänkin lämpimässä.
Katsoitko leivän päiväystä?