Muita jättää kanan puoli raa'aksi? Paljon herkullisempaa
Kanasuikaleita pyöräytän 2 minuuttia ja vualaah ah. Miten hyvää ja mehukasta.
Kommentit (10)
Kana/Broileri pitää kypsentää täysin kypsäksi, muttei kuivaksi.
Teen näin. Suomalainen kana on turvallista.
"Ikäviä oireita
Huonosti kypsennetyn broilerinlihan syömisestä tulleen kampylobakterioosin oireita ovat verinen tai limainen ripuli, korkeahko kuume, päänsärky, pahoinvointi ja kovat vatsakivut.
Oireet alkavat tavallisesti kolmen vuorokauden kuluttua tartunnan jälkeen, mutta itämisaika saattaa vaihdella yhdestä seitsemään vuorokauteen.
Kampylobakterioosin oireet voivat kestää noin kolme vuorokautta. Lähes kaikki tartunnan saaneet paranevat viikossa. Osalle sairastuneista voi tartunnan seurauksena Ruokaviraston mukaan kehittyä myöhemmin reaktiivinen niveltulehdus."
IS 2024
Toki. Kunnon kampylobakteeri-infektio päälle niin tuntee olevansa elossa!
'Muita jättää kanan puoli raa'aksi?'
Onko täällä muita ketä haluaa sairastua / ei osaa muodostaa lauseita?
Vierailija kirjoitti:
"Ikäviä oireita
Huonosti kypsennetyn broilerinlihan syömisestä tulleen kampylobakterioosin oireita ovat verinen tai limainen ripuli, korkeahko kuume, päänsärky, pahoinvointi ja kovat vatsakivut.
Oireet alkavat tavallisesti kolmen vuorokauden kuluttua tartunnan jälkeen, mutta itämisaika saattaa vaihdella yhdestä seitsemään vuorokauteen.
Kampylobakterioosin oireet voivat kestää noin kolme vuorokautta. Lähes kaikki tartunnan saaneet paranevat viikossa. Osalle sairastuneista voi tartunnan seurauksena Ruokaviraston mukaan kehittyä myöhemmin reaktiivinen niveltulehdus."
IS 2024
Eipä tuo normipäivästä eroa mitenkään.
Vierailija kirjoitti:
Toki. Kunnon kampylobakteeri-infektio päälle niin tuntee olevansa elossa!
Niinpä, ei tiedä kumpi pää on pytyllä, kiireellisyysjärjestys?
Syön vaan Broileria. Kana on niin sitkeää.
Et jätä. Tiedät itsekin, että tuo on vaarallista.