Mitä ruokaa teillä on tänään?
Kun tästä nousen, ajattelin tehdä lasagnea. Lisäksi suunnittelin leipovani kaksi kuivakakkua, taateli- ja banaanikakun.
Kommentit (104)
Lohta, perunoita ja parsaa. Lisäksi tehtiin makaronilaatikko huomista varten.
Perunoita ja aasialaista uunilohta.
Vierailija kirjoitti:
Lohta, perunoita ja parsaa. Lisäksi tehtiin makaronilaatikko huomista varten.
Aijai makaroonilaatikko on parasta just valmistuneena.
Tehään kanalihapullia ja perunaa ja pippurikastiketta.
Parsalohta. Siis ihan sitä perinteistä.
Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
Yhdistä kulhossa kala, parsa ja sitruunan raastettu kuori.
Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.
Sekoita smetanan joukkoon parsatahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare parsametanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.
Tosi nopee lihapullapasta. Keitettyyn makaroniin sotketaan purkki yrttitomaattimurskaa ja paketti kivikylän lihapullia ja lämmitetään.
Kananlihapullia, ratatouillea ja perunoita.
Lohikeittoa.
Huomenna bruschettoja, pääruuaksi kokonaisena kypsennetty naudan ulkofile, uunissa kypsennetyt rosmariiniperunat ja uunijuurekset. Punviinikastike.
Jälkiruuaksi limoncellotiramisu ja suklaakakku
Eilistä vihersalaatinjämää söin kipollisen ja purkkimaissia.
Se oli siinä.
Vierailija kirjoitti:
Lohikeittoa.
Huomenna bruschettoja, pääruuaksi kokonaisena kypsennetty naudan ulkofile, uunissa kypsennetyt rosmariiniperunat ja uunijuurekset. Punviinikastike.
Jälkiruuaksi limoncellotiramisu ja suklaakakku
Kai on punaviiniä myös 🍷
Menen ystävän luo syömään, Chorizopastaa ja kuoharia
Vierailija kirjoitti:
Parsalohta. Siis ihan sitä perinteistä.
Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
Yhdistä kulhossa kala, parsa ja sitruunan raastettu kuori.
Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.
Sekoita smetanan joukkoon parsatahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare parsametanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.
Nyt on kyllä sekava sepustus eikä vielä ole parsakausi.
Rankalaisia ja itse tehtyjä lihapullia
Vierailija kirjoitti:
Parsalohta. Siis ihan sitä perinteistä.
Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
Yhdistä kulhossa kala, parsa ja sitruunan raastettu kuori.
Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.
Sekoita smetanan joukkoon parsatahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare parsametanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.
Siis raakaa graavamatonta lohta??
Miten kypsennät parsat ennen loheen yhdistämistä? Pilkotko miten pieneksi?
Parsan varsista (raakoja vai kypsennettyjä?) sose smetanaan??
Vaikka olen erittäin taitava keittiössä tätä ressua en oikein ymmärtänyt??
Kaalikääryleitä.