Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokaa teillä on tänään?

Vierailija
08.03.2025 |

Kun tästä nousen, ajattelin tehdä lasagnea. Lisäksi suunnittelin leipovani kaksi kuivakakkua, taateli- ja banaanikakun.

Kommentit (104)

Vierailija
1/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalikääryleitä.

Vierailija
2/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta, perunoita ja parsaa. Lisäksi tehtiin makaronilaatikko huomista varten. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkia mitä Wolt tuo 😀

Vierailija
4/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunoita ja aasialaista uunilohta.

Vierailija
5/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalaa- kreikkalaiseen tapaan

Vierailija
6/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marjapuuroa.😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lohta, perunoita ja parsaa. Lisäksi tehtiin makaronilaatikko huomista varten. 

Aijai makaroonilaatikko on parasta just valmistuneena.

Vierailija
8/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehään kanalihapullia ja perunaa ja pippurikastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsalohta. Siis ihan sitä perinteistä.

Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.

Yhdistä kulhossa kala, parsa ja sitruunan raastettu kuori.

Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.

Sekoita smetanan joukkoon parsatahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare parsametanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.

Vierailija
10/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi nopee lihapullapasta. Keitettyyn makaroniin sotketaan purkki yrttitomaattimurskaa ja paketti kivikylän lihapullia ja lämmitetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananlihapullia, ratatouillea ja perunoita.

Vierailija
12/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohikeittoa.

Huomenna bruschettoja, pääruuaksi kokonaisena kypsennetty naudan ulkofile, uunissa kypsennetyt rosmariiniperunat ja uunijuurekset. Punviinikastike.

Jälkiruuaksi limoncellotiramisu ja suklaakakku

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eilistä vihersalaatinjämää söin kipollisen ja purkkimaissia.

Se oli siinä.

Vierailija
14/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihakeittoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lohikeittoa.

Huomenna bruschettoja, pääruuaksi kokonaisena kypsennetty naudan ulkofile, uunissa kypsennetyt rosmariiniperunat ja uunijuurekset. Punviinikastike.

Jälkiruuaksi limoncellotiramisu ja suklaakakku

Kai on punaviiniä myös 🍷

Vierailija
16/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menen ystävän luo syömään, Chorizopastaa ja kuoharia 

Vierailija
17/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parsalohta. Siis ihan sitä perinteistä.

Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.

Yhdistä kulhossa kala, parsa ja sitruunan raastettu kuori.

Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.

Sekoita smetanan joukkoon parsatahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare parsametanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.

Nyt on kyllä sekava sepustus eikä vielä ole parsakausi.

Vierailija
18/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rankalaisia ja itse tehtyjä lihapullia 

Vierailija
19/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parsalohta. Siis ihan sitä perinteistä.

Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.

Yhdistä kulhossa kala, parsa ja sitruunan raastettu kuori.

Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.

Sekoita smetanan joukkoon parsatahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare parsametanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.

Siis raakaa graavamatonta lohta?? 

Miten kypsennät parsat ennen loheen yhdistämistä? Pilkotko miten pieneksi? 

Parsan varsista (raakoja vai kypsennettyjä?)  sose smetanaan??

Vaikka olen erittäin taitava keittiössä tätä ressua en oikein ymmärtänyt??

Vierailija
20/104 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silakkalaatikkoa 👴🏻💖🥩

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi viisi