Onko liian hapanta, jos laittaa kermarahkajäädykkeeseen mustaherukkaa ja puolukkaa? Laittaisitko lisänä mansikkaa tai vadelmaa?
Kommentit (6)
Riippuu määristä. Kokkaus on opettelua ja oppimista: kun nyt teet jotain ja huomaat että jotain on liikaa/liian vähän, seuraalla kerralla osaat paremmin.
Mutta ei noilla voi pieleen mennä, kun et vaan lisäile sokeria
Laita reilusti sokeria, niin ei ole.
En sotkisi noita marjoja keskenään. Ellei sitten olisi esim. paria marjaa täysin eri kerroksessa.
Sokerin määrällä voi säätää makeutta. Kyllähän esim puolukkajäädyke tai mustaherukkajäädyke on hyvää, kun on riittävästi sokeria. Yhdessä noita kahta marjaa en ole tainnut jäädykkeenä syödäkään.
Mansikkaa ja ihan vähän mustaherukkaa. Teen noista rahkakakun ja härreguud ku on hyvää.. Älä sotke liikaa marjoja keskenään, puolukka ja mustaherukka ovat tosi vahvoja makuja.
Ei kiinnosta.