Mikä on parhaan makuinen pakaste pitza?
Kommentit (21)
Dr. Otkerin Casa di Mama salami on mielestäni paras.
Dr. Oetkerin Ristorante Mozzarella on paras ja sitä voi tietenkin myös halutessaan vielä tuunata.
Pizza Backen mozzarella tai pepperoni 😋
LIDL inferno, saisivat julkistaa reseptin kun eivät valmista enää.
Vierailija kirjoitti:
Dr. Otkerin Casa di Mama salami on mielestäni paras.
Pepperoni-salame mielestäni parempi.
Piza backen mikä vaan...muut on kuraa ehkä tohtori ötker
Kunhan ei ole makkaraa eikä kinkkua, sellaiset yäk.
Vierailija kirjoitti:
Salami, kebab, aurajuusto, ananas, kinkku, tuplajuustopizza.
Kauheen monta täytettä.
Vierailija kirjoitti:
Salami, kebab, aurajuusto, ananas, kinkku, tuplajuustopizza.
Missä tämmöisiä pakastepitsoja myydään?
Dr oetker mozarella tai pesto salami
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Salami, kebab, aurajuusto, ananas, kinkku, tuplajuustopizza.
Missä tämmöisiä pakastepitsoja myydään?
Onko toi se meat lovers?
Lidlin Deliziosa tai Alfredo Stone Baked margheritat ja salamit. Niitä on helppo tuunata. Sähköuuni täysille ja 6-9 minsaa.
Molemmat joita söin poistuivat valikoimista. Lidlin inferno oli toinen. Toisen nimeä en enää muista, se oli joskus 20 vuotta sitten.
Tästä syystä en enää osta pkastepizzoja koska suosikkeja ei enää saa.
Oikeastaan kaikki valmisruuat, joista pidin eniten ovat kaikki poistuneet.
Lidlin stonebaked Alfredo Double Pepperoni, myydään tuplapakkauksessa.
Maukkain on Pizza Rillu.
T. Pedro Bear
Salami, kebab, aurajuusto, ananas, kinkku, tuplajuustopizza.