Lihapullat on punaista lihaa
Lihapullat kuuluu punaisen lihan kategoriaan. Samoin kuin pekoni ja salami.
Kommentit (65)
lihapullat on tarkoitus paistaa ennen syömistä
Onhan ne punaisia kun pistää sekaan riittävästi punajuurta.
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Entä sitten? Alan kohta tekemään tupla-annosta lihapullia. Osan laitan pakasteeseen.
Minä luin insinööriksi kananmuna tehtaaseen vuosia ja sit paljastui et ne tuleekin kana perseestä !
Opiskelinko turhaan 10-vuotta?
-Elo(k)apinan koordinaattori
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Ei oo kun itte tekkee.
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Onpa ihmeellistä. Juuri eilen tein lihapullia, eikä keittiössäni kyllä näkynyt mitään broilerin osia vaan ihan vain naudan jauhelihaa. Tein vissiin jotenkin väärin.
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Kannattaisko opetella tekeen ITSE.
Vierailija kirjoitti:
Minä luin insinööriksi kananmuna tehtaaseen vuosia ja sit paljastui et ne tuleekin kana perseestä !
Opiskelinko turhaan 10-vuotta?
-Elo(k)apinan koordinaattori
Kohta tarviit elovapinaan rollaatorin ko tarpeeksi kauan tongit kanan persiitä.
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Kädetön uusavuton ja varmaan tilaat joltain kotiinkuljetukselta !
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Mummisi oma resepti?
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Joku raja tossa liiottelussakin.
Huvipuistohullu kirjoitti:
Ruskeita ne on 🤭
Harmaitapas.
No mikset tee broileripyöryköitä? Saa niitä kaupastakin mutta itse tehden tiedät mitä sinne laitat.
Entäs sitten MUU-pyörykkä, onko se lehemän lihhaa, HÄH?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihapullat on tehty suurimmaksi osaksi murskatuista broilerin luista ja niistä lihan rääppeistä, joita ei koneellisesti saada tarkasti irrotettua luista.
Kannattaisko opetella tekeen ITSE.
EI nää lihahullut osaa tehdä itse muuta kuin mölinää.
Niin?