Lue keskustelun säännöt.
Makaronit eivät ole enää hyviä
29.09.2024 |
Onko kukaan muu huomannut makaroneissa eroa verrattuna siihen millaisia ne olivat ennen konevian aiheuttamaa makaronipulaa? Mietin mistä se johtuu? Onko makaronit nykyään sileämpiä? Tai ehkä ne ovat vain tuoreempia, ja pidempi säilytysaika jotenkin paransi koostumusta/suutuntumaa? Makuakaan niissä ei oikein ole enää kuten ennen, mutta sen voin pistää vaikka koronan heikentämän makuaistin piikkiin..
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Myllyn paras tuotemerkin omistaja vaihtui "konevian" aikana. Uusi valmistaja on joku Cerealia, ei vastannut edes asiakaspalvelusähköpostiini, kun kysyin onko Myllyn paras Luomu Makaroni lopetettu.
Haistakoon p tommoiset Cerealiat!