Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kirsikkajuustokakun ohje!

Vierailija
18.07.2024 |

Ideoikaa hyvä resepti mulle 😊 Hyydytettävä eli ei uunijuustokakku.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokakku ja siihen kirsikka päälle.

Vierailija
2/6 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juustokakku ja siihen kirsikka päälle.

Millainen juustokakku?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä on ohje kirsikkajuustokakulle, joka hyydytetään ilman paistamista:

**Ainekset:**

**Pohja:**

- 200 g digestive-keksejä

- 100 g voita sulatettuna

**Täyte:**

- 400 g maustamatonta tuorejuustoa

- 200 g ranskankermaa

- 100 g tomusokeria

- 2 tl vaniljasokeria

- 2 rkl sitruunamehua

- 5 liivatelehteä

- 2 rkl vettä

- 2 dl kuohukermaa

**Kirsikkatäyte:**

- 300 g kirsikoita (tuoreita tai säilyke)

- 2 rkl hilloa tai hyytelösokeria

**Koristeluun:**

- Kirsikoita

- Tomusokeria

**Valmistus:**

1. **Pohja:**

   - Murskaa digestive-keksit hienoksi muruksi esimerkiksi tehosekoittimessa tai pussin avulla kaulimella.

   - Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon.

   - Painele seos leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan noin 24 cm irtopohjavuokaan tasaisesti pohjalle. Anna jäähtyä jääkaapissa.

2. **Täyte:**

   - Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään noin 5-10 minuutiksi.

   - Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, tomusokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu tasaiseksi seokseksi.

   - Kuumenna 2 rkl vettä ja liuota siihen puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä hetken.

   - Lisää liivateseos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen samalla sekoittaen.

   - Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja kääntele se varovasti tuorejuustoseokseen.

3. **Kirsikkatäyte:**

   - Jos käytät säilykekirsikoita, valuta ne hyvin. Poista tuoreista kirsikoista kivet.

   - Laita kirsikat kattilaan ja lisää hillo tai hyytelösokeri. Kuumenna, kunnes seos sakenee hieman. Anna jäähtyä.

4. **Kokoonpano:**

   - Kaada puolet juustoseoksesta keksipohjan päälle vuokaan.

   - Levitä päälle puolet kirsikkatäytteestä.

   - Kaada loput juustoseoksesta päälle ja levitä tasaiseksi.

   - Levitä loput kirsikkatäytteestä juustoseoksen päälle.

5. **Hyydytys:**

   - Peitä kakku ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 4-5 tunniksi, mielellään yön yli.

6. **Koristelu:**

   - Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

   - Koristele kirsikoilla ja tomusokerilla.

Nauti herkullisesta hyydytetystä kirsikkajuustokakusta!

Vierailija
4/6 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kakku. kirsikoita ja juustoa. Kakun päälle juustoa ja kirsikoita.

Vierailija
5/6 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

500g kirsikoita

500g kakkua

 

Vierailija
6/6 |
18.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tekisin kirsikkajuustokakun kyllä paistettuna.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi yhdeksän