Oikeasti jotkut pitää Siipiweikot - ravintolan ruoasta?
Kerran kävin siellä kun sitä oli hehkutettu niin paljon.
Otin siipiä, myös luuttomia, mozzarellatikkuja, halloumi yms erilaista vähän jokaista.
Mikä pettymys. Kaikki maistuu samalle, todella tunkkaista ja rasvaista. Siipikastike oli järkyttävää, todella etikkaista ja sen jälkeen kaikki maistui oikeastaan pelkästään sille kastikkeelle. En saanut siitä kokemuksena oikeastaan minkäänlaista nautintoa.
Oli kallista, pöydät todella lähekkäin ja ruoan makunautinto pettymys. Kertakaikkiaan en vain pitänyt.
Ehkä ne mozzarellatikut majoneesin kanssa oli ihan ok mutta kokonaisuudessaan oli kyllä kehno kaiken kaikkiaan.
Täälläkö on joku joka oikeasti nauttii siellä syödä?
Kommentit (66)
Parempaa saa kun tekee itse. Varmasti jotain valmiskastiketta tonkasta.
Vierailija kirjoitti:
Parempaa saa kun tekee itse. Varmasti jotain valmiskastiketta tonkasta.
Niillä on oma kastike jota voit ostaa kaupasta.
Pidän tosi paljon ja käydään myös Hooksissa siivillä usein. Ei ole mielestäni kallista.
Erehdyin tänään antamaan toisen mahiksen, mutta petyin jälleen.
Kaikki vaan lilluu etikkaliejussa ja se makukin on just sit sitä.
Ei enää. Etikkaa voi juoda suoraan pullostakin.
Itse käytän siippareiden kastiketta kotona lähes joka ruokaan jos sitä löytymään kaapista, hernekeittoon ei sopinut mielestäni.
Siipiweikkojen kastikkeet on ihan karmeeta etikkasoossia kaikki! ja kalliita, 9 e maksaa pullo etikkaa, kun etikkaa saa kaupasta litran eurollakin
joskus saan noita ruokajaosta ja kokeillut mutta on kyllä pahaa ja etikkamaista.
Siellä pitää syödä siipiä, joissa luut. Ei muuta. Siihen tarpeeksi sopivan tulinen kastike ja jääkylmä olut kylkeen. Parempaa ei olekaan!
Vierailija kirjoitti:
Parempaa saa kun tekee itse. Varmasti jotain valmiskastiketta tonkasta.
Hehe. Ai että valmiskastiketta. Siipiveikot on aika kuuluisa niiden _omasta_ kastikkeestaan.
Hotwings + x-hot kastike. Nam. Sopiva poltto suussa on se homman ydin.
Siipiravintolan tarkoitus on ne siivet. Juustot ja perunat ja muut on vaan lisähärpäkkeitä.
Siipiveikoilla asiakkaiden syömättä jääneet siivet tarjoillaan seuraavalle asiakkaalle uudestaan, tiedän kun olin hetken siellä töissä.
Eikös kilpailijan ole luvatonta tulla haukkumaan toisen firmaa?
Eikös se ole kielletty palstan säännöissä?
Siivet pakasteesta friteerauskeittimeen. Siinnä se. Joka paikassa ne tehdään samalla tavalla.
Itse teen kotona niin että ovat kolme tuntia uunissa miedolla lämmöllä. Ravintolassa ei voi niin tehdä. Tulee sata kertaa parempia.
Ihan lemppari, alko ihan tekeen mieli mennä Siippareihin siiville.