Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Aatoksi ajattelin leipoa tällaisen jouluisen juustokakun.

Vierailija
02.12.2010 |

Piparijuustokakku



Pohja:



noin 250 g piparkakkutaikinaa



Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Tällä täytemäärällä noin 24cm vuoka. Isompaan vuokaan kannattaa tehdä täytettä tupla-annos



Kaulitse piparitaikinasta vuoan pohjan kokoinen levy ja nosta se vuokaan.





Täyte:



400 g maustamatonta tuorejuustoa



2 munaa



1½ dl fariinisokeria (tiukasti mittaan puristettuna)



1 tl vaniljasokeria



2 tl kanelia



Mittaa kaikki täytteen ainekset kulhoon, sekoita ja kaada vuokaan pohjalevyn päälle. Paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Jäähdytä kakku jääkaappikylmäksi ennen tarjoilua

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jo useana jouluna, tuorejuusto/rahka/ luumuviritelmiä, päälle glögihyytelö

Vierailija
2/4 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun kuulostaa namilta! Ihanaa, ettei liivatetta. Taidan kokeilla jo viikonloppuna... Kiitos! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valkosuklaa-juustokakku vadelmakiilteellä ja ilman. Hyvää oli sekin :)

Vierailija
4/4 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kaksi