Uusin löytöni: Crème Fraîche - paahdettu sipuli
https://cdn.valio.fi/mediafiles/7aacf205-fce4-400c-b7c4-04d283cb4751/25…
Tätä voi lätkiä ruuan kuin ruuan päälle, viereen, kylkeen... ja hyvää on.
Kaurapuuroon en ole kokeillut. Vielä.
Kommentit (26)
Vierailija wrote:
APlle suurikin löytö tuntuu olevan huoneessa ovi ja siinä kahva, eikä siitäkään huolimatta pääse ulos siitä huoneesta.
Pientä on elämä...
Vierailija wrote:
Kun puhutaan ruuasta niin kehotetaan "menemään hoitoon".
Entäpä kaikki ne keskustelut, joissa loukataan ihmisiä tai ehdotellaan rivoja asioita?
Me ollaan jo hoidossa, mutta hoito ei ole vielä tehonnut.
Vierailija wrote:
APlle suurikin löytö tuntuu olevan huoneessa ovi ja siinä kahva, eikä siitäkään huolimatta pääse ulos siitä huoneesta.
Huomaan, että innostuksissani tein virheen ja jaoin tänne kuulumatonta materiaalia.
Anteeksi.
- ap
Vierailija wrote:
APlle suurikin löytö tuntuu olevan huoneessa ovi ja siinä kahva, eikä siitäkään huolimatta pääse ulos siitä huoneesta.
Mitäs jos ovi on lukossa kun mies pitää häntä vankina?
Onhan täällä montakin ketjua, joissa puhutaan ruoista. Miksi tämä aloitus olisi virhe?
Jospa urpoja v*tuttaa, kun kerrankin on oikeinkirjoitus kohdillaan...
Tuota voi tehdä myös ranskankermasta ja sipulikeittojauheesta. Kuulostaa ällöttävältä mutta on yllättävän hyvä dippi. Verisuonet tukkeutuu jo ajatuksestakin.
Vierailija wrote:
Tuota voi tehdä myös ranskankermasta ja sipulikeittojauheesta. Kuulostaa ällöttävältä mutta on yllättävän hyvä dippi. Verisuonet tukkeutuu jo ajatuksestakin.
Varmasti voikin. Yksineläjänä ihastun näihin uutuuksiin (saatan tulla jälkijunassa) enkä enää tee erikoisempia juttuja itse. Lasten ollessa pieniä asia oli eri.
- ap
Mä en tajua tuollaisia sössöjä. Täynnä lisäaineita. Joskus kokeilin ruokaohjetta palstalta missä oli maustettua kermaa. Ostin kahta suositeltua maustettua kermaa. Ne oli molemmat todella pahoja. Onkohan teidän makuaistinne tuhoutunut lopullisesti?
crème fraiche (pastöroitu kerma*, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (pektiinit), maitoproteiini*, hapate), vesi, sipuli 3,0 %, kuivattu sipuli 0,7 %, suola, sokeri, muunnettu tärkkelys, viherpippuri, sipuliaromi, sakeuttamisaineet (guarkumi, pektiinit).
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
APlle suurikin löytö tuntuu olevan huoneessa ovi ja siinä kahva, eikä siitäkään huolimatta pääse ulos siitä huoneesta.
Huomaan, että innostuksissani tein virheen ja jaoin tänne kuulumatonta materiaalia.
Anteeksi.
- ap
Minulle tämä oli tervetullut tieto. Kokeilen mielelläni.
Uskon, pitää kokeilla tämä lienee jokin uusi maku ?
Vierailija wrote:
Mä en tajua tuollaisia sössöjä. Täynnä lisäaineita. Joskus kokeilin ruokaohjetta palstalta missä oli maustettua kermaa. Ostin kahta suositeltua maustettua kermaa. Ne oli molemmat todella pahoja. Onkohan teidän makuaistinne tuhoutunut lopullisesti?
crème fraiche (pastöroitu kerma*, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (pektiinit), maitoproteiini*, hapate), vesi, sipuli 3,0 %, kuivattu sipuli 0,7 %, suola, sokeri, muunnettu tärkkelys, viherpippuri, sipuliaromi, sakeuttamisaineet (guarkumi, pektiinit).
Joo joo. Aina ja kaikessa on jotain vikaa vaikka puhuttaisiin porkkanasta.
Hienoa, pienillä nikseillä ja uusilla mauilla saa samasta "keitoksesta" aina hiukan erilaisen. Onko tämä Creme Fraiche myös tarkoitettu leivälle vaiko ainoastaan ruoanlaittoon ?
Vierailija wrote:
Tuota voi tehdä myös ranskankermasta ja sipulikeittojauheesta. Kuulostaa ällöttävältä mutta on yllättävän hyvä dippi. Verisuonet tukkeutuu jo ajatuksestakin.
Kaikkea sitä ihmiset keksiikin 😊 Mä olen ihan surkea dippien tekijä, enkä niitä siksi edes käytä, mutta tämä kombo kuulostaa fiksulta ruuanlaitossa. Taidanpa kokeilla johonkin 👍 Onko kellään hyviä vinkkejä, mihin tällainen sopiii? Ei siis dippinä, vaan ruuanlaitossa.
Nälkäisiä ja tumpulakokkeja viduttaa, kun joutuvat tyytymään snägäriin päivästä toiseen kun ei ole muijaa laittamassa safkaa.
Vierailija wrote:
Sopiiko se jäätelön päälle?
Kokeilemalla selviää. Pistä ensin pieni nokare ja tule kertomaan, jos oli hyvää.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
APlle suurikin löytö tuntuu olevan huoneessa ovi ja siinä kahva, eikä siitäkään huolimatta pääse ulos siitä huoneesta.
Huomaan, että innostuksissani tein virheen ja jaoin tänne kuulumatonta materiaalia.
Anteeksi.
- ap
Hyvä että osaat hävetä sentään.
Vierailija wrote:
Hienoa, pienillä nikseillä ja uusilla mauilla saa samasta "keitoksesta" aina hiukan erilaisen. Onko tämä Creme Fraiche myös tarkoitettu leivälle vaiko ainoastaan ruoanlaittoon ?
Kyllä tämä sopii käsittääkseni molempiin.
Kun puhutaan ruuasta niin kehotetaan "menemään hoitoon".
Entäpä kaikki ne keskustelut, joissa loukataan ihmisiä tai ehdotellaan rivoja asioita?