Apua venäläisestä keittiöstä tietäviä!? Minulla tulee ystäviä kylään.
Ovat kotoisin naapurista, mutta ennen kuin kukaan aloittaa niin ihan suomen kanslaisia ovat ja viattomia maailman juttuihin.
Haluaisin kuitenkin muistella heidän kanssaan positiivisessa mielessä heidän ruokakultturia.
Olisiko kenelläkään jakaa ruokaideoita tai jopa reseptejä?
Esimerkiksi borssikeitto en ole koskaan tehnyt itse.
Ei liene kovin vaikeaa?
Kommentit (32)
Kaikki niiden ruoat ovat viime vuoden aikana todettu ukrainalaisiksi.
Ei muuta kun pistät hapankaalia pöytään ja ruokajuomaksi votkaa.
Borssikeitto on kotoisin Ukrainasta.
Katso netistä, niillä on paljon hyviä ruokia
Tarjoa varastetuista kaaleista tehtyä soppaa m e tanoliryypyn kera.
Vierailija wrote:
Borssikeitto on kotoisin Ukrainasta.
Vıtut ole
Vierailija wrote:
Kaikki niiden ruoat ovat viime vuoden aikana todettu ukrainalaisiksi.
Noh noh. Vodka on kotoisin Puolasta, hapankurkku ja hapankaali Saksasta jne. Ei nyt sentään ihan kaikkea ole varastettu Ukrainasta, mutta valtaosa kyllä.
Venäläisessä keittiössä on yleensä tiskiallas, toisinaan myös jääkaappi. Ruoka valmistetan yleensä lämmittämällä
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Borssikeitto on kotoisin Ukrainasta.
Vıtut ole
Kyllä on, aivan kuten ripaskakin.
Vierailija wrote:
Venäläisessä keittiössä on yleensä tiskiallas, toisinaan myös jääkaappi. Ruoka valmistetan yleensä lämmittämällä
Ei niillä tuollaisia ole kuin varakkaimmilla.
Ap, etkö todella osaa googlata ruokaohjeita?
Vierailija wrote:
Ei muuta kun pistät hapankaalia pöytään ja ruokajuomaksi votkaa.
Nekin on peräisin muilta. :( Perunasalaatti ja hernekeittokin on kopioitu Saksasta.
Vierailija wrote:
Ei muuta kun pistät hapankaalia pöytään ja ruokajuomaksi votkaa.
Hapankaali on saksalaisten ruokaa. Tattaripuuroa ehdotan.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Borssikeitto on kotoisin Ukrainasta.
Vıtut ole
Borssi (ukr. борщ, ven. борщ, borštš, puol. barszcz) eli punajuurikeitto on alkuperältään ukrainalainen hapanimelä keitto, jonka Unesco on liittänyt aineettoman kulttuuriperinnön luetteloonsa ukrainalaisena kansallisruokana.
Kannattaa olla varovainen borssikeiton kanssa, jos sen tekee väärin, niin venäjä suorittaa erityisoperaation Suomeen.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Borssikeitto on kotoisin Ukrainasta.
Vıtut ole
Kyllä on, aivan kuten ripaskakin.
Näin on. Ripaska tai kyykkytanssi (ukr. трoпак, tropak; ven. трeпак; присядка; дробь; пляска, trepak; prisjadka; drob; pljaska) on ukrainalaisesta kansantanssiperinteestä peräisin oleva tanssi.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Borssikeitto on kotoisin Ukrainasta.
Vıtut ole
Borssi (ukr. борщ, ven. борщ, borštš, puol. barszcz) eli punajuurikeitto on alkuperältään ukrainalainen hapanimelä keitto, jonka Unesco on liittänyt aineettoman kulttuuriperinnön luetteloonsa ukrainalaisena kansallisruokana.
Olen ilmoittanut viestisi asiattomaksi
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Ei muuta kun pistät hapankaalia pöytään ja ruokajuomaksi votkaa.
Hapankaali on saksalaisten ruokaa. Tattaripuuroa ehdotan.
Tattaripuuro on kotoisin Ukrainasta. Sieltä vietiin aiemmin myös suurin osa venäläisten käyttämistä tattarinryyneistä Venäjälle.
Borssikeitto on perinteinen. Yhtä helppo, kuin lihakeitto. Lisäät vain tomaattia liemeen.