Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kannattaako soijarouhe paistaa öljyssä mausteiden kanssa vai liottaa vedessä ja turvottaa ensin?

Vierailija
07.10.2023 |

Kummalla tavalla tulee parempi? Jos tekee esimerkiksi makaronilaatikkoa tai bolognesekastiketta?

Jaa kokemuksesi.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ainakin turvota ekaksi.

Vierailija
2/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijrouhe on parasta jonkun muun lautasella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteiden kanssa turvotus - ei pelkkä vesi. Jos haluaa että ruoka maistuu joltain.

Vierailija
4/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyssä paistamisen kannalla olen.

Vierailija
5/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen molemmat. Ensin vedessä turvotus sitten paistaminen öljyssä + maustaminen.

Vierailija
6/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan suoraan öljyssä ja hiljakseen tarpeen mukaan vettä tai tomaattimurskaa tai lientä joukkoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistetaan keskilämmöllä rasvassa mausteiden kanssa.

Tämän jälkeen lisätään neste ja luemikuutio.

On maukkaampaa näin tehtynä.

Vierailija
8/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kompostiin suoraan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

*liemikuutio

Vierailija
10/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erikseen turvotus on ihan turhaa. Itse heitän rasvan kanssa kuivana pannulle ja sitten lisään nestettä pienissä erissä juuri sen verran että rouhe pehmentyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
07.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turvotus on ajanhukkaa ja tuo lisää tiskiä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kolme