Kannattaako soijarouhe paistaa öljyssä mausteiden kanssa vai liottaa vedessä ja turvottaa ensin?
Kummalla tavalla tulee parempi? Jos tekee esimerkiksi makaronilaatikkoa tai bolognesekastiketta?
Jaa kokemuksesi.
Kommentit (11)
Soijrouhe on parasta jonkun muun lautasella!
Mausteiden kanssa turvotus - ei pelkkä vesi. Jos haluaa että ruoka maistuu joltain.
Öljyssä paistamisen kannalla olen.
Mä teen molemmat. Ensin vedessä turvotus sitten paistaminen öljyssä + maustaminen.
Paistan suoraan öljyssä ja hiljakseen tarpeen mukaan vettä tai tomaattimurskaa tai lientä joukkoon
Paistetaan keskilämmöllä rasvassa mausteiden kanssa.
Tämän jälkeen lisätään neste ja luemikuutio.
On maukkaampaa näin tehtynä.
Erikseen turvotus on ihan turhaa. Itse heitän rasvan kanssa kuivana pannulle ja sitten lisään nestettä pienissä erissä juuri sen verran että rouhe pehmentyy.
Turvotus on ajanhukkaa ja tuo lisää tiskiä
Mä ainakin turvota ekaksi.