Mitä tehdä naudan keittolihasta?
Kommentit (6)
Juu mietin karjalanpaistin tyyliin. Vai olisiko joku ruskea kastike hyvä... palapaisti... en mä näitä tiedä. Halpoja saisivat olla muut ainekset.
Uskallanko jättää huomiseen jne.
Ap
Jos noin monta päivää on mennyt, en itse tekis enää mitään. Jos olis ollut sama tai seuraava päivä, keittoa?
Vierailija kirjoitti:
Jos noin monta päivää on mennyt, en itse tekis enää mitään. Jos olis ollut sama tai seuraava päivä, keittoa?
Tämä on ruokajaosta äsken saatua, en tiedä onko ollut jäässä, mutta ei näytä olevan enää.
Ajattelin kyllä laittaa, niin harvoin on lihaa mahdollista syödä, ja vieläpä nautaa.
Tälle päivää kyllä on jo tähteitä, joten mietin vieläkö huomenna uskaltaisi, vai tekiskö vaan sen kastikkeen tänään.
Jonkinlaisen kastikkeen siitä tein, on hautumassa uunissa. Ei ainakaan pahalta liha maistunut kun ruskistettuani maistoin, vaikka paketissakin oli jo osin ruskehtavaa.
Lihakeittoa?