Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ruokalaji tai -aine mikä ei sovi suuhusi?

Vierailija
01.08.2008 |

Mulla ehdottomana vuohenjuusto. TIedän että niitä on erilaisia, mutta ei vaan toimi mulla. Jotenkin se maku ei iske. Ja tällä hetkellä tuntuu että sitä on kaikissa ravintoloiden salaateissa ja annoksissa (trendiruoka maailmalla vuosi sitten, nyt Suomessa). Muut juustot menee, mutta Gorgonzola ei.



TOinen ihmetys on aurinkokuivatut tomaatit, sekin oli trendijuttu maailmalla pari vuotta sitten, nyt sitä saa joka niemen ja notkon baarien salaateista, leivistä ja keitoista. Miksi hyvä tomaatti pitää pilata kuivaamalla sellaiseksi kuorikasaksi? En ymmärrä.



Lihapuolelta maksa ei maistu minulle, lasten herkkua on maksalaatikko ja minä melkein yökkään pöydän toisella puolella...

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

maksaa en syö..kyökkä tulee hajustakin

Vierailija
2/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen haju ja olemus... yök.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homejuustot, äyriäiset, sienet, katkaravut, paistettu sipuli, maksa, lehtiselleri, jalapenot. Siinähän niitä joitakin....

Vierailija
4/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja maksakastike ei uppoa millään. Jauhemaksapihvit ja maksalaattikko sitävastoin uppoaa, aika jännä. Koulussa ala-asteella joutu syömään maksapihvejä jotka maistu aivan karseelle enkä sen jälkeen oo uskaltanu maistaa mitään pelkästä maksasta tehtyä... Jauhemaksapihveihin ja maksalaattikkoonhan tulee muutakin joka miedontaa makua.

Vierailija
5/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enkä kyllä pahemmin pidä sinihomejuustostakaan, jaiks!

Vierailija
6/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös kaupan valmisaterioista monet äklöttävät, esim. lasagne ja jauhelihapihvit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Byäkkiä

Vierailija
8/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös kurkku ruisleivän päällä maistuu toodella oksettavalta, älkää kysykö miksi. Erikseen molemmat ovat kyllä hyviä, myös kurkku vaalean leivän päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta sitä pienemmät yleensä kyllä. Melonit on kanssa pakko viipaloida ensin

Vierailija
10/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sienet; koostumus aivan hirveä, narskuvat suussa ja etenkin suppilovahverot ovat järkyttävän kitkeriä, yöks!!



Sisäelimet; maku, mielleyhtymä ja koostumus. Hyihyihyiiiiiiiii!!



Se kirottu vuohenjuusto; haisee pilaantuneelle ja parhaassakin versiossa jälkimaku jää nieluun ja yökkäys ei ole kaukana...



Liha, jossa on läskiä; yökkäys tulee rasvan mausta+löllymisestä heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Läskisoosi, thaimaalainen broileri (Suomessa myytynä), muikut, silli..

Vierailija
12/12 |
01.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja eihän noista mainitsemistasi kumpikaan mikään "trendiruoka" enää ole vain vaan normaalissa (=yleisessä) käytössä kuten vaikka feta tai katkaravut.



No joo, ei pitänyt saivarrella sen enempää. Itse en voi sietää korianteria.