ruokalaji tai -aine mikä ei sovi suuhusi?
Mulla ehdottomana vuohenjuusto. TIedän että niitä on erilaisia, mutta ei vaan toimi mulla. Jotenkin se maku ei iske. Ja tällä hetkellä tuntuu että sitä on kaikissa ravintoloiden salaateissa ja annoksissa (trendiruoka maailmalla vuosi sitten, nyt Suomessa). Muut juustot menee, mutta Gorgonzola ei.
TOinen ihmetys on aurinkokuivatut tomaatit, sekin oli trendijuttu maailmalla pari vuotta sitten, nyt sitä saa joka niemen ja notkon baarien salaateista, leivistä ja keitoista. Miksi hyvä tomaatti pitää pilata kuivaamalla sellaiseksi kuorikasaksi? En ymmärrä.
Lihapuolelta maksa ei maistu minulle, lasten herkkua on maksalaatikko ja minä melkein yökkään pöydän toisella puolella...
Kommentit (12)
Homejuustot, äyriäiset, sienet, katkaravut, paistettu sipuli, maksa, lehtiselleri, jalapenot. Siinähän niitä joitakin....
ja maksakastike ei uppoa millään. Jauhemaksapihvit ja maksalaattikko sitävastoin uppoaa, aika jännä. Koulussa ala-asteella joutu syömään maksapihvejä jotka maistu aivan karseelle enkä sen jälkeen oo uskaltanu maistaa mitään pelkästä maksasta tehtyä... Jauhemaksapihveihin ja maksalaattikkoonhan tulee muutakin joka miedontaa makua.
Enkä kyllä pahemmin pidä sinihomejuustostakaan, jaiks!
Myös kaupan valmisaterioista monet äklöttävät, esim. lasagne ja jauhelihapihvit.
Myös kurkku ruisleivän päällä maistuu toodella oksettavalta, älkää kysykö miksi. Erikseen molemmat ovat kyllä hyviä, myös kurkku vaalean leivän päällä.
mutta sitä pienemmät yleensä kyllä. Melonit on kanssa pakko viipaloida ensin
Sienet; koostumus aivan hirveä, narskuvat suussa ja etenkin suppilovahverot ovat järkyttävän kitkeriä, yöks!!
Sisäelimet; maku, mielleyhtymä ja koostumus. Hyihyihyiiiiiiiii!!
Se kirottu vuohenjuusto; haisee pilaantuneelle ja parhaassakin versiossa jälkimaku jää nieluun ja yökkäys ei ole kaukana...
Liha, jossa on läskiä; yökkäys tulee rasvan mausta+löllymisestä heti.
Läskisoosi, thaimaalainen broileri (Suomessa myytynä), muikut, silli..
Ja eihän noista mainitsemistasi kumpikaan mikään "trendiruoka" enää ole vain vaan normaalissa (=yleisessä) käytössä kuten vaikka feta tai katkaravut.
No joo, ei pitänyt saivarrella sen enempää. Itse en voi sietää korianteria.
maksaa en syö..kyökkä tulee hajustakin