Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MTV3 "leipuri" täällä ammattilainen nauraa

Vierailija
11.02.2010 |

ton jutuille



kondiittori

Kommentit (93)

Vierailija
1/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

halvat huvit olikaan?

Vierailija
2/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

äidinkieli pakollisena?





"MTV3 "leipuri" täällä ammattilainen nauraa ton jutuille kondiittori"



Que?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku toinen päivä keittiömestari

joku toinen päivä kylmäkkö

Vierailija
4/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ammattilaisia.



Vierailija
5/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja selittää niin kuin tietäisi



pieni oppimäärä alan kirjallisuuteen tutustumista antaisi oikeampaa tietoa jota jakaa televisiossa suurelle yleisölle

Vierailija
6/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ilmeisesti amis on ollut ainoa mahdollinen vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ilmeisesti amis on ollut ainoa mahdollinen vaihtoehto.

Vierailija
8/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

KYse on siitä, että kirjallinen ilmaisu on niin heikkoa, ettei viesti välity sellaisena kuin se on tarjoitettu tai ainakin hämärtyy merkitykseltään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

siellä ammattilaisten koulussa ei vissiin oo äidinkieli pakollisena?

"MTV3 "leipuri" täällä ammattilainen nauraa ton jutuille kondiittori"

Que?

Eipä ole sinunkaan kirjoituksesi oikeakielistä "vissiin oo"

Vierailija
10/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärrän että samaistutte taitotasoltanne MTV3 "leipuriin" ennemmin kuin minuun joka olen ammattilainen ja siksi haukkumiseni on ymmärrettävää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

KYse on siitä, että kirjallinen ilmaisu on niin heikkoa, ettei viesti välity sellaisena kuin se on tarjoitettu tai ainakin hämärtyy merkitykseltään.

Keharimeininkiä

Vierailija
12/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärrän että samaistutte taitotasoltanne MTV3 "leipuriin" ennemmin kuin minuun joka olen ammattilainen ja siksi haukkumiseni on ymmärrettävää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

KYse on siitä, että kirjallinen ilmaisu on niin heikkoa, ettei viesti välity sellaisena kuin se on tarjoitettu tai ainakin hämärtyy merkitykseltään.

Keharimeininkiä

ei aloittajan - miettikääpä sitä jos kykenette

Vierailija
14/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap mistä tämä leipuri puhui?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap mistä tämä leipuri puhui?

kääretorttu pitää kiertää kuumana rullalle jos siinä pohjassa on käytetty vehnäjauhoja kananmunan ja sokerin lisäksi( ei tärkkelyslisää).

Jos vetopohja on tehty oikeilla ainesuhteilla ei ole mitään väliä kiertääkö sen kylmänä.

Leipomossa/konditoriassa ei ole mahdollista kiertää kuumana kun kerta-annos voi olla pinnavaunullinen eli 16 leivinpeltiä kerralla ei suinkaan yksi koti sähköuunin pellillinen.

Vierailija
16/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap mistä tämä leipuri puhui?

kääretorttu pitää kiertää kuumana rullalle jos siinä pohjassa on käytetty vehnäjauhoja kananmunan ja sokerin lisäksi( ei tärkkelyslisää). Jos vetopohja on tehty oikeilla ainesuhteilla ei ole mitään väliä kiertääkö sen kylmänä. Leipomossa/konditoriassa ei ole mahdollista kiertää kuumana kun kerta-annos voi olla pinnavaunullinen eli 16 leivinpeltiä kerralla ei suinkaan yksi koti sähköuunin pellillinen.


ja vieläpä noin mitättömässä asiassa.. Ja kyseessä tuskin oli leipomo vaan kotikeittiö..

Vierailija
17/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuinka se saa sen törön kääretorttunsa rullalle. Yllättäen viskasikin täytetyn pohjan sivuun ja alkoi esitellä valmista leivosta...



Itse en saa aina kääretorttua onnistumaan ja olisinkin halunnut nähdä, että ammattilainen sen tekee.

Vierailija
18/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

osata täyttää oikein.



Massaa vedetään myös kulmiin. Kun käyttää kulmapalettia ristikkäisvedoin massan levittäminen on helppoa.



Enpä taida jatkossa antaa vinkkejä teille kun kyselette apua niin paljon vittuilua on tullut tähän ketjuun.



Tämän "keharin" apu on ollut monesti tarpeen täällä palstaileville, kysytään milloin mitäkin ja olen aina auttanut mielelläni. Tekstistäni on saatu selvää ja jopa kiitelty ohjeista. Nyt se on loppu.



Vierailija
19/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuinka se saa sen törön kääretorttunsa rullalle. Yllättäen viskasikin täytetyn pohjan sivuun ja alkoi esitellä valmista leivosta...

Itse en saa aina kääretorttua onnistumaan ja olisinkin halunnut nähdä, että ammattilainen sen tekee.

ei leipuri eikä kondiittori tästä olen satavarma. Ammattilainen ei tee niin alkeellisia virheitä mitä tuo nainen teki.

Tiedän syyt miksi jotkut ei saa sitä torttuaan kiertymään rullalle mutta just edellisessä viestissäni päätin lopettaa tietojeni jakamisen.

Vierailija
20/93 |
11.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

En nähnyt ohjelmaa, mutta ilmeisesti siinä annettiin ohjeita kotileipureille eikä leipomoille! Mutta hyvä kun sait kicksejä, ap. Voisit tietysti käyttää aikasi luovasti, omien ja omintakeisten leipomo- ja konditoriatuotteiden kehittelyyn, Maikkarin ohjelmien katsomisen ja niiden netissä haukkumisen sijaan.

ap mistä tämä leipuri puhui?

kääretorttu pitää kiertää kuumana rullalle jos siinä pohjassa on käytetty vehnäjauhoja kananmunan ja sokerin lisäksi( ei tärkkelyslisää). Jos vetopohja on tehty oikeilla ainesuhteilla ei ole mitään väliä kiertääkö sen kylmänä. Leipomossa/konditoriassa ei ole mahdollista kiertää kuumana kun kerta-annos voi olla pinnavaunullinen eli 16 leivinpeltiä kerralla ei suinkaan yksi koti sähköuunin pellillinen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän seitsemän